Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zažijte zimu v Beskydech s lyžováním, koupáním i saunovými rituály

Přes den brázdit sjezdovky či běžkařské stopy, pak zaplout do termálních bazénů, svěřit unavené svaly rukám exotických masérů, prohřát se při saunových rituálech a nakonec si pochutnat na specialitách mistrů kuchařů… Umíte si představit příjemnější zimní dovolenou?

 

Přesně v tomto duchu ji zažijete v Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích, jen dvě hodiny autem z Brna. Kouzlo půvabné valašské obce s neporušenými lesy a dřevěnými chaloupkami možná znáte i z televize, právě zde se natáčel seriál Doktor Martin s Miroslavem Donutilem v hlavní roli.

Karlovický Resort Valachy s trojicí hotelů a ski areálem usazenými v údolí Léskové je skvělým místem pro náročné. Své hosty tu umějí dokonale hýčkat a k dispozici je mnoho aktivit a služeb, z nichž řadu můžete mít v ceně.

Pobytový balíček Zimní dovolená zahrnuje skipas, neomezený vstup do relaxačního centra Wellness Horal s termálními bazény či masáž. Děti mají ubytování zdarma – do 12 let v hotelu Horal a do 15 let ve Spa hotelu Lanterna, kde je v ceně i pozdní oběd.

Pro děti jsou připraveny dětské koutky, animační programy a denně saunování s dětským saunovým rituálem, využít můžete i lyžařskou školu, zařádit si na snowtubingu a po setmění se utkat na bowlingu nebo zkusit indoor golf.

Dospělé jistě nadchne nabídka relaxačních center se škálou masáží s rodilými Thajkami, Srí Lančany, Filipínkami a Balijci. Wellness Horal je vyhlášené i saunovými rituály, které se tu konají až devětkrát denně. Samozřejmostí je skvělá regionální kuchyně.

Dáváte před zimními sporty přednost relaxaci? Nebo už plánujete Valentýna? Pozvěte svou drahou polovičku na romantický víkend do Spa hotelu Lanterna. S balíčkem Romantické hýčkání na 2 nebo 3 noci vás čeká na pokoji při příjezdu na uvítanou láhev sektu, miska ovoce a také župan, v němž se společně uchýlíte do spa a užijete si časově neomezenou relaxaci ve dvou. Balíček zahrnuje i masáž, obličejové ošetření, romantické šestichodové menu k večeři v zážitkové restauraci Vyhlídka a jednou za pobyt snídani do postele. Nejluxusnější hotelové pokoje mají i svou vlastní vířivku.

Velké Karlovice stojí v zimě za návštěvu i „na otočku“. V oblasti najdete řadu lyžařských areálů a také 40 km upravovaných tras pro běžkaře.

Ve Ski areálu Razula, který je součástí Resortu Valachy, můžete od ledna využít atraktivní akci Lyžuj a plav - kdy k vybraným skipasům získáte zdarma hodinový vstup do termálních bazénů ve Wellness Horal.

Velké Karlovice jsou také oblíbeným cílem běžkařů. Přímo v obci je upravováno a značeno 40 km tras, na které navazuje dalších 50 km na okolních hřebenech.

Nebo si přijeďte užít jeden intenzívní odpočinkový den v relaxačním centru Wellness Horal s masáží a tříchodovým menu k obědu za zvýhodněnou cenu. Kromě termálních bazénů a saunového světa můžete během dne využít i fitness centrum.

Zkrátka ideální zima pro všechny!

Tip: Věnujte pobyt či relaxační služby v Resortu Valachy jako vánoční dárek! Info o dárkových poukazech.

Více na www.valachy.cz

PR text

Štítky rituál, zima, bazén, Beskydy, hotel, masáž, wellness, lyžařské středisko, Velké Karlovice, Miroslav Donutil, lyžování, Doktor Martin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte zimu v Beskydech s lyžováním, koupáním i saunovými rituály  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.