Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Čistý a útulný domov bez mrknutí oka? Moni! zajišťuje kompletní péči o domovy či kanceláře

PR článek

Znáte to. Přijdete z práce domů a po letmém pohledu zjistíte, že vás čeká druhá “šichta”. Vysát, vytřít, utřít prach, umýt nádobí, vyžehlit. K tomu celá řada dalších povinností, na které už člověk přirozeně nemá energii. Nutně tomu tak být ale nemusí. Spousta starostí jde přenechat profesionálům, aniž by člověk musel sahat hluboko do kapsy. 

Po práci do práce? Tato doba už je pomalu pryč

Společnost se za poslední roky výrazně proměnila. Dnes je již zcela běžné, že dospělí členové domácnosti pracují na plný úvazek, a tak jim zcela zákonitě zbývá na práci na útulné domácnosti méně energie.

„Dříve to byla spíše rarita, dnes je to běžné. Lidé svěřují úklid svého domova či firmy profesionálům. Stejně jako oni nabízí profi služby ve svém oboru, úklid si nechávají zajišťovat odborně,” vysvětluje Monika Pasečná, majitelka rodinné firmy Moni!, která se specializuje na úklidové práce.

Od koupelny po kuchyň

Úklidová služba přitom dokáže zajistit péči o celý dům - od koupelny po kuchyň. „V koupelně vydrhneme a osušíme vanu, sprchový kout, obklady, zrcadla, římsy a příslušenství. Člověk by měl relaxovat v čistém, voňavém prostředí,” jmenuje Pasečná.

V kuchyni bude zase zářit čistotou vše od kuchyňské linky po lednici. „Kuchyň umyjeme, odmastíme, naleštíme. Umyjeme i lednici, a další kuchyňské spotřebiče,” doplňuje Pasečná.

Spánek v čistotě a reprezentační firemní prostory

Ložnice je intimním místem každého domova. Každá ložnice by proto měla být útulná, klidná, čistá a bezprašná. „Zbavíme prachu veškerý nábytek, lampy, židle, stropní ventilátory, převlečeme ložní prádlo, aby se klientům spalo jako v peřince,” dodává Pasečná.

Moni! se přitom nestará jen o domácnosti. V nabídce najdete u profesionální údržbu firemních prostor. „Kromě klasického úklidu nabízíme i možnost doplňování mycích i čistících prostředků, mytí oken, tepování koberců,” jmenuje Pasečná.  

„Uklízíme školy, instituce, zdravotnické zařízení, neziskové organizace, výrobní haly a jiné větší prostory,” dodává.

Mytí oken a tepování čalounění

Lézt po štaflích a leštit okna může být mnohdy pro člověka, který to dělá jednou za pár měsíců, nebezpečné. Moni! nabízí mytí oken včetně rámů a žaluzií, a to jak vnitřních, tak vnějších. 

Nový svěží vzhled pak může dostat i křeslo či gauč v obývacím pokoji nebo všechny koberce. „Aby nábytek dlouho dobře vypadal a zachoval si svůj faktor útulnosti, provádíme pravidelné čištění čalounění,” uzavírá Pasečná. 

Moni! působí po celém Brně i okolí. Více informací o službách úklidové firmy najdete na webových stránkách.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky moni!, úklid, servis, práce, domácnost, kancelář, domov, okno, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Němeček

Takova trapna reklama na uklid! Misto zprav davaji reklamu..

Neděle, 15. prosince 2019, 18:55Odpovědět

Čistý a útulný domov bez mrknutí oka? Moni! zajišťuje kompletní péči o domovy či kanceláře  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.