Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

BIKEMAX Brno – největší výběr kol a elektrokol na jižní Moravě

PR článek

BIKEMAX Brno je jednou z 5 prodejen sítě BIKEMAX, která patří k největším firmám specializujícím se na prodej a servis kol a elektrokol v České republice. Náš tým je složený z nadšenců pro cyklistiku a máme tedy to štěstí, že naše práce je pro nás i koníčkem. Proto, když zrovna nepomáháme zákazníkům, sedíme na sedle svého jednostopého miláčka a točíme nohama. Cyklistika je bezvadný sport a vězte, že na správně vybraném kole nebo elektrokole je vůbec nejzábavnější. Tím se dostáváme k tomu, co děláme – pomáháme našim zákazníkům s výběrem, aby si své cyklovýlety užili naplno.

Největší výběr kol a elektrokol na Moravě

Na ploše 300 m2 nabízíme více než 300 kol. Výhodou našeho nedalekého skladu je uskladnění dalších 200 kol, která jsme schopni pro zákazníky nachystat do 24 hodin. Do dalších 24 hodin pak dokážeme přepravit dalších 600 kol z hlavního skladu a 1100 kol z ostatních prodejen. Při koupi kola nebo elektrokola tak u nás můžete vybírat celkem ze zhruba 2000 kol skladem. A to už je nějaký výběr.

Úspěchy BIKEMAX

Pyšníme se spoluprací s předními výrobci kol, pro které jsme jedni z největších partnerů u nás. Z domácí produkce jsme uspěli v kategorii TOP 10 prodejců elektrokol Crussis s největším výběrem kol této značky v Brně, a dokonce i na celé Moravě. Ještě lepšího umístění jsme dosáhli u výrobce 4EVER – v roce 2023 jsme se stali jeho největším partnerem v rámci celé České republiky. Haibike nás už v roce 2018 umístil do kategorie „Šampion“, což je označení prodejen nejvyšší kvality s profesionálním servisem. Na školení o kolech a všech elektromotorech této značky jsme byli jako jedni z mála pozváni až na prosluněnou Mallorcu.

Nesmíme zapomenout ani na spolupráci se světovou špičkou v oblasti vývoje kol a elektrokol, značky Giant a Liv. Dále nabízíme kola a elektrokola populárních značek Kellys, Kross, Levit a Apache. Od roku 2019 se navíc specializujeme i na superlehká dětská kola Rascal a výběr jsme navíc doplnili i o jejich velice oblíbeného konkurenta WOOM. Na výběru značek, která zařazujeme do našeho portfolia, si dáváme záležet. Musíme jejich kolům věřit natolik, že bychom si nějaký model dané značky klidně pořídili sami nebo ho koupili pro člena rodiny.

Jak se nám povedlo být jednou z největších firem v Česku?

Firma BIKEMAX se na trhu objevila již před více než dekádou a za dobu svého fungování se úspěšně rozšířila do 5 měst – Brna, Olomouce, Svitav, Ústí nad Orlicí a Šumperka. Od samého začátku dbáme na maximální spokojenost našich zákazníků. K tomu mimo jiné pomáhá velký výběr kol a elektrokol, aby si vybral to pravé opravdu každý. Všechna kola si přitom je možné vyzkoušet. Díky tomu, že máme s koly i elektrokoly, včetně všech oblíbených motorů, bohaté zkušenosti, dokážeme na základě požadavků a přání cyklistů doporučit to správné kolo přímo pro ně. Důkazem toho, že to děláme dobře, je mnoho pozitivních recenzí od našich zákazníků. Na ukázku jsme pro vás vybrali tři z nich.

„Musím poděkovat kamarádovi a náhodě, že jsem se dostal do rukou prodejců obchodu BIKEMAX. Po dlouhé době jsem se zase mohl cítit jako zákazník, ne jako někdo, kdo prodavači jen znepříjemňuje jeho pobyt v zaměstnání. Perfektní přístup, profesionální vysvětlení a v neposlední řadě trpělivost s mým placením (potíže s kartou). Velice rád se budu do tohoto obchodu vracet i v budoucnu, ať už kvůli koupi doplňků, nebo servisu,“ napsala Lada O.

„Dobrý den, včera jsme ve vaší prodejně koupili 2 elektrokola. Děkujeme p. Ballekovi za vstřícnost, ochotu a profesionální přístup. Naše dotazy byly všechny zodpovězeny, bylo nám také doporučeno zakoupení příslušenství na kola a vše odborně namontováno a seřízeno. Tento obchod vřele doporučujeme,“ ohodnotil svou zkušenost s námi František Š.

„Naprostá spokojenost, příjemný přístup a velká ochota. Pomohli mi nejen vybrat kolo, které mi opravdu sedí, ale také mi se vším poradili a vše vysvětlili. Na jejich doporučení jsem si také nechal vyměnit sériové gripy za ergonomické SQlab a přimontovat rohy. Navíc mi kolo ještě před předáním parádně seřídili. Určitě doporučuji,“ přidal pochvalu Majkl H.

Servis všech značek kol a elektrokol

Díky řadě zkušených závodníků a mechaniků, kteří jsou součástí našeho týmu, můžeme nabídnout prvotřídní servis kol i elektrokol. Na servis do BIKEMAX není potřeba se objednávat! Do servisu lze přivézt kolo kdykoliv, kdy máte čas a my otevřeno. Společně zhodnotíme stav kola a následující dny jej pro vás do puntíku seřídíme či opravíme a ozveme se zpět. A to i přesto, že jste si kolo nezakoupili u nás.

Na kole bez bolesti zadku nebo rukou

Odborně se zabýváme problematickými neduhy při jízdě na kole, jako jsou například bolesti zápěstí a zad, brnění prstů nebo problémy s intimními partiemi, a zvládneme je odstranit díky použití dílů SQlab. Dle výsledků mnoha testů v Německu je SQlab jednička na trhu v ergonomii a odstraňování bolesti při cyklistice.

Široká nabídka elektromotorů

Jako jednu z dalších užitečných kvalit vnímáme i naši tradici v prodeji elektrokol, kdy se jim věnujeme od samého začátku jejich prodeje v Čechách a máme tak s nimi nadstandardní zkušenosti. A to dokonce napříč snad všemi dostupnými motory (Bosch, Yamaha, Bafang, Panasonic, Flyon, Brose, Shimano Steps a nově i Fazua). Tyto zkušenosti nelze ničím nahradit.

U nás se kompletně vybaví každý cyklista

V sortimentu máme vše, co k cyklistice potřebujete. Obléct se můžete od hlavy až k patě do oblečení značek Silvini a Endura a vaši hlavu ochrání italské přilby Limar, které vznikají za podpory a testování jezdců Tour de France. Přilby Limar patří k těm nejbezpečnějším a nejlehčím helmám na kolo vůbec. Nohy u nás můžete obout do cyklistických treter italské značky Crono nebo bot Shimano. Sortiment doplňků je také velmi široký, máme všechno od stojánků přes světla, blikačky, brašničky na kolo a blatníky až po tachometry od značek, jako je Topeak, SKS, Elite, Camelbak nebo Tunap sports. Prostě samou osvědčenou klasiku.

Dlouhá otevírací doba

Víme, že kvůli každodennímu vytížení nemusí být snadné najít si na nákup kola dostatek času. Proto jsme se rozhodli našim zákazníkům vyjít vstříc a máme dlouhodobě otevřeno každou středu a čtvrtek až do 19 hodin, aby to k nám každý pohodlně stihnul. Parkování zdarma u prodejny je samozřejmostí.

Náš věrnostní program

Každý, kdo si u nás zakoupí kolo nebo elektrokolo, získává věrnostní slevu na další nákupy zboží, dílů nebo dalšího kola, třeba i pro někoho z blízkých nebo přátel. Sleva závisí na objemu nákupů a není potřeba ji obnovovat – to znamená, že jakmile dosáhnete určité hladiny, máte ji u nás garantovanou napořád. Na každé u nás zakoupené kolo nebo elektrokolo navíc poskytujeme jeden garanční servis zdarma a dále 20% slevu na další servis všech kol. Dokonce i těch, která nejsou zakoupená u nás.

Půjčovna elektrokol

Na každé prodejně BIKEMAX, tedy i BIKEMAX Brno, je možné si elektrokolo zapůjčit na neomezeně dlouhou dobu. Je jedno, jestli si kolo chcete půjčit na kopcovitou dovolenou na týden či dva, nebo si jen chcete vyzkoušet, jak takové elektrokolo vlastně funguje. Před zapůjčením kola vám vše ukážeme a vysvětlíme. Pokud už znáte termín, kdy byste si chtěli elektrokolo půjčit, stavte se za námi v Líšni a my vám ho zarezervujeme. Zájem o tuto službu je velký, proto doporučujeme provést rezervaci elektrokola co nejdříve.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, cyklistika, Česko, Jihomoravský kraj, obchod, bolest, Morava, Tour de France, Panasonic, Robert Bosch GmbH

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

BIKEMAX Brno – největší výběr kol a elektrokol na jižní Moravě  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.