Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Brně vznikl portál pro zájemkyně o darování oocytů

V Brně vznikla první bezplatná poradna pro zájemkyně o darování oocytů - vajíček. Největší výhodou poradny je možnost zjistit konkrétní osobní zkušenosti žen, které již darování absolvovaly.

Zájemkyně poradny www.darkyne.eu mohou díky tomuto bezplatnému informačnímu portálu získat srovnání jednotlivých pracovišť a tudíž i možnost lépe se rozhodnout, zda vůbec a kde touto formou pomoci.

V poradně se dozvíte důležitá fakta o dárcovství, jako za jakých podmínek je možné darování absolvovat, jak dlouho trvá cyklus darování, jak se aplikují preparáty a k čemu slouží, ale také jaké mohou být komplikace a rizika darování.

Po bezplatné registraci má každý možnost dozvědět se zcela zdarma všechny informace přímo od dárkyně a to na základě jejích autentických zkušeností.

Portál umožňuje nahlížet do mapy a prostřednictvím mailu, programů Skype a ICQ, nebo i telefonu oslovit dárkyni z konkrétního města, ve kterém eventuálně chcete darování absolvovat a zeptat se jí na její konkrétní osobní zkušenost a na vše, co vás zajímá.

Myšlenka internetové poradny pro zájemkyně o darování oocytů-vajíček vychází z osobní zkušenosti ženy, která se o darování sice zajímala, internet ji však nedokázal poskytnout užitečné informace, ba naopak spíše matoucí a neurčité.

Ženě se nakonec podařilo získat potřebné informace od kamarádky, která s darováním již osobní zkušenost měla, což bylo pro konečné rozhodnutí zásadní.

Poradna má samozřejmě i své facebookové stránky.

Štítky portál, ženy, dívky, zájemkyně, darování, oocyty, vajíčka, dárkyně.eu, poradna, Brno, Skype, ICQ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně vznikl portál pro zájemkyně o darování oocytů  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.