Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijímací zkoušky na střední školu: Jak se co nejlépe připravit

PR článek

Čekají vás nebo vaše děti v následujícím školním roce přijímací zkoušky na střední školu z matematiky a českého jazyka? Klíčem k úspěchu je pilná příprava.

Obávané testy CERMAT 

Standardizované testy využívané pro výběr studentů do středních škol v celé ČR mají za cíl objektivně zhodnotit schopnosti a dovednosti dětí v oblastech matematiky, českého jazyka a literatury. Součástí testů jsou různé typy úloh měřící analytické i logické myšlení, a také schopnost porozumět textům a řešit problémy. K postupu na střední školu je úspěšné zvládnutí testů CERMAT nezbytné. Proto je vhodné přípravu nepodcenit a v případě potřeby vyzkoušet doučování nebo speciální kurzy.

Efektivní příprava k přijímacím zkouškám

Pokud se testů obáváte a chcete se na přijímací zkoušky připravit co nejdůkladněji, zapište se do kurzu, který slibuje komplexní přípravu a jasné výsledky. Lektoři vám pomohou zaměřit se na klíčové oblasti matematiky i českého jazyka. Kvalitní škola vás seznámí s různými typy úloh, na které můžete na přijímačkách narazit. A rovněž vás naučí efektivní strategie, díky kterým jednotlivé otázky úspěšně vyřešíte. 

Proč se přihlásit na přípravné kurzy?

Ať už stojíte úplně na začátku, nebo se chcete jen zdokonalit v určitých oblastech, kurzy vám pomohou dosáhnout cíle. Vzdělávací instituce ABAKUS LEARNING se sídlem v Brně vás provede přípravou k přijímacím zkouškám na gymnázium či na jakoukoliv jinou střední školu. Veškeré individuální i skupinové kurzy se specializují výhradně na originální úlohy z testů CERMAT. Zkušení lektoři vás povedou tak, abyste si už při prvním přečtení úlohy vybavili postup řešení. Cílem tak není naučit vás úlohy nazpaměť, ale pomoci vám, všem typům úloh do hloubky porozumět. Úspěch u přijímacích zkoušek je pak téměř zaručený.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijímací zkoušky na střední školu: Jak se co nejlépe připravit  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.