Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zítra v Brně začíná čtyřdenní veletrh AMPER2015

Zítra v Brně začíná čtyřdenní veletrh AMPER 2015, potvrzující statut největší události elektrotechnického průmyslu v ČR, odborná porota udělí 5 Zlatých Amperů za nejpřínosnější exponáty.

Na ploše 30.000 m2 v moderních halách P,V,F brněnského výstaviště se představí 600 vystavovatelů z 22 zemí světa za účasti lídrů v oborech elektroenergetiky, elektroinstalační techniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení. Nejenom architekti a projektanti budou moci na veletrhu vybírat z pestré nabídky stále inteligentnějších systémů ovládaných prostřednictvím mobilních telefonů, fotovoltaických aplikací nebo nejnovějších LED osvětlení. Poprvé se představí například významná německá firma v oblasti vizualizace Carl Zeiss a Fyzikální ústav AV ČR s unikátními laserovými projekty.

Ve velmi silně zastoupeném oboru automatizace průmyslu budou dominovat řídicí systémy, moderní senzory, skenery a měřicí přístroje. Přímo v hale bude probíhat nové přednáškové Fórum automatizace.

Součástí veletrhu je přehlídka elektromobilů a potřebné infrastruktury Amper Motion. Návštěvníci budou moci obdivovat sportovní vozy BMW i8, TESLA a dalších 13 zajímavých užitkových modelů. Jistě zaujme i unikátní letoun RAY poháněný elektromotorem.

Zdroj: ČTK
   
    

Štítky veletrh, Brno, Česko, automatizace, Amper, Carl Zeiss, Fyzikální ústav Akademie věd České republiky, Tesla Motors, Brněnské výstaviště, BMW i8

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra v Brně začíná čtyřdenní veletrh  AMPER2015  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.