Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Turnaje v kulečníku se zúčastnil i Ivo Viktor či Petr Švancara

Na rozloučení s rokem 2012 uspořádal kulečníkový klub BC Ponětovice tradiční turnaj pro aktivní, ale i bývalé a především brněnské sportovce, sportovní novináře, sponzory a také přátele klubu.

Celodenní akci provázela  tradičně skvělá atmosféra a pořadatelé neopomněli zajistit dostatek občerstvení v podobě chlebíčků, úžasné tlačenky, pečených kolen, či neméně výborných klobásek, nemluvě o slivovičce a dalších nápojích.

V turnaji O Pohár Karla Lázničky se opět sešla skvělá konkurence a tak v herně klubu, v prostorách ZŠ Ponětovice na Brněnsku, byli k vidění zástupci různých sportů od mistra světa v kolové, přes basketbalistu, hokejistu až po prvoligové fotbalisty. Navíc nechyběli ani trenéři, či majitel hokejové Komety.

Konkrétněji povánoční turnaj osobností, novinářů a sponzorů v kulečníku, který se v Ponětovicích  konal již poosmnácté, navštívili a aktivně se do něj zapojili současné ligové fotbalové hvězdy Petr Švancara a Jaromír Blažek.

Dále pak dávný basketbalový reprezentant Jiří "Áda" Pospíšil, bývalý skvělý hokejista Jaromír Meixner, či mistr světa v kolové Miroslav Kratochvíl.

Zastoupení sportovních disciplín tedy bylo značně pestré. A nikomu jistě nevadilo, že na některých postavách se rýsovala menší, či větší bříška. Zdatnými soupeři byli mimo jiné Karel Jarůšek, Petr Uličný, Jan Klimeš, či Karel Kroupa, který dorazil na turnaj poprvé.

Velkou hvězdou a zřejmě nejvzdálenějším účastníkem pak byl věhlasný Ivo Viktor, který opět potvrdil, že umí nejen chytat, ale že slušně ovládá i kulečník. Nakonec mu totiž jen těsně unikl bronz, o který jej připravil Karel Jarůšek.

Vítězem se pak po zásluze stal Egbert Zündorf, tedy člen pořádajícího klubu, ale zároveň zástupce BVV a předseda představenstva hokejového klubu Kometa.

„Úroveň turnaje má stoupající tendenci, každý rok jsou výkony o něco lepší a hra má větší náboj," pochvaloval si spokojeně pořadatel a předseda klubu Vladimír Burian, který měl celou akci na starost a již nyní přemýšlí, jak ji ještě více vylepšit.

Napsal Pavel Jelínek

Štítky BC Ponětovice, vánoční turnaj, kulečník, Ivo Viktor, Petr Švancara, Ponětovice, HC Kometa Brno, Karel Jarůšek, Karel Láznička, Jaromír Blažek, Veletrhy Brno, Jaromír Meixner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turnaje v kulečníku se zúčastnil i Ivo Viktor či Petr Švancara  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.