Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

O víkendu slaví zoo bohatým programem šedesátiny

Oslavy 60. výročí otevření Zoologické zahrady města Brna proběhnou poslední prázdninový víkend 31. srpna a 1. září v areálu zahrady na Mniší hoře. Záštitu nad nimi převzal primátor statutárního města Brna Roman Onderka.

Sobota bude v duchu interaktivní zábavy, kdy jsou zejména pro děti připraveny různé dovednostní i vědomostní soutěže, dílničky, malování na obličej a další atrakce. Na pódiu u Dětské zoo bude program plný vzácných hostů, který bude moderovat známý milovník zvířat Honza Musil. Zazpívají Roman Vojtek, Laďa Kerndl a herci z Městského divadla Brno, vystoupí Vojenský umělecký soubor Ondráš, své umění předvede Železný Zekon a další umělci. Nebudou chybět ani komentovaná krmení a pohádka v podání divadla Na stromě.

Neděle bude s podtitulem „Slavíme s Unií sportovních klubů Brno“. Návštěvníci se mohou v prostorách zahrady setkat s hráči a významnými osobnostmi brněnských sportovních klubů, vyzkoušet si jednotlivé sporty, jako je baseball, fotbal, volejbal a další a změřit své síly na sportovních trenažérech vrcholových sportovců.  Na pódiu u Dětské zoo proběhne ve 14:00 autogramiáda sportovců, vystoupí skupina cheerleaders Glitter Stars a u výběhu na Safari pokřtíme v červnu narozenou žirafu síťovanou. Kmotry budou basketbalové hvězdy Ivana Večeřová a Jiří Okáč a primátor města Brna Roman Onderka.

Tisková zpráva

Štítky Zoo, 60 let, výročí, Brno, Roman Onderka, Roman Vojtek, Honza Musil, Laďa Kerndl, Železný Zekon, zoologická zahrada, Městské divadlo Brno, Ivana Večeřová, Jiří Okáč, zahrada, primátor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu slaví zoo bohatým programem šedesátiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.