Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mendlovo náměstí oživí klavír i výstava židlí

Na přednášky, promítání a výstavu studentských prací lákají Brňany studenti Fakulty architektury Vysokého učení technického. Program nachystali od příštího pondělí do pátku na prostranství před prodejnou Albert na Mendlově náměstí v centru Brna.

Akce se uskuteční v rámci projektu Týden města. „Hlavní myšlenkou je zažít Brno jinak. Chceme poukázat na to, že na náměstí se má hlavně žít. Zájemci si proto budou moct například zahrát na klavír nebo si prohlédnout židle od studentů fakulty architektury,“ vysvětlil organizátor akce Kristián Škoda.

ČTĚTE VÍCE: Brňané mohou ohodnotit jednotlivá náměstí

Studenti fakulty architektury také představí projekt Moje náměstí, ve kterém lidé hodnotí kvalitu veřejných prostranství. „Odpoledne se uskuteční přednášky pedagogů i odborníků. Také promítneme filmy o aktuálních problémech brněnského veřejného prostoru,“ řekla mluvčí projektu Moje náměstí Pavla Kilnarová.

Autoři

Štítky moje, náměstí, mendlovo, Brno, zprávy, týden, města, 2014, architektura, Albert Česká republika, projekt, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mendlovo náměstí oživí klavír i výstava židlí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.