Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Supersporty, Olympijský festival, Degustační party na střeše a Swing Wings

Co vám zaručeně zrychlí tep? Luxusní auta, vítězství českých zástupců na zimní olympiádě či protančená noc? Kardiaci pozor, tento týden bude nabitý zážitky, je na co se těšit.

Milovníci luxusních aut zbystřete, výstava aut v historii centra Olympia Brno s názvem “Supersporty” je tady! Přijďte si na vlastní oči prohlédnout více než dvě desítky luxusních sportovních aut těch nejznámějších světových značek a zasoutěžit si o jízdu na Masarykově okruhu v Brně! Od pátku 9. února do 25. února si budete v celé pasáži centra moct prohlédnout nejluxusnější sportovní vozy světoznámých značek.

Zimní olympiáda v Pchjongčchangu je tady, pojďte si užít olympijskou atmosféru i u nás doma! Přijďte se bavit, sportovat a fandit českým sportovcům na Olympijský festival v Brně. Na Výstavišti si pro vás v době olympiády, od pátku 9. února do 25. přichystali značnou dávku zábavy, sportu, adrenalinu a ochutnávku pravé olympijské atmosféry.

Táborská dvojice Kalle nedávno vydala novou desku Saffron Hills, která byla nominovaná na hudební ceny Vinyla a Apollo za loňský rok. Naživo si je můžete poslechnout v sobotu 10. února v Kabinetu múz.

Degustační party na střeše Tržnice Brno pokračuje v sobotu 10. února. Ochutnejte lokální chutě, zažijte degustace prémiových rumů, piv a cideru a skvělou hudbu. Ohodnoťte alkoholické nápoje, zabavte se s přáteli a svým hlasem rozhodněte o nejlepším drinku večera.

Kultovní brněnská metalová akce Dark Valentin Party nás čeká v sobotu 10 února na Flédě. Těšte se na kapely Silent Stream of Godless Elegy, Derias & Spars, Eponine, Interitus, Synæsthetics a ONA.

Naučit se swingovat za jeden večer? Proč ne. Se Swing Wings to v jejich studiu v neděli 11. února zvládnete. Můžete se přihlásit jak v páru, tak i sami – na ocet rozhodně nezůstanete.

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky Tipy na týden, kultura, koncertyy, olympijské hry, Supersport, Zimní olympijské hry, festival, Brno, Olympia Brno, střecha, Masarykův okruh, Pchjongčchang, Silent Stream of Godless Elegy, Program Apollo, Vinyla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Supersporty, Olympijský festival, Degustační party na střeše a Swing Wings  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.