Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Starší muž odmítal uvěřit, že Brno není slovenská vesnice

O velikosti druhého největšího města České republiky měl vážné pochybnosti jednaosmdesátiletý muž ze Slovenska. Senior totiž chodil po Brně s větví v ruce, hledal svou ženu, dům a vedoucího a odmítal uvěřit, že není ve své rodné dědince v Trenčínském kraji.

Staršího muže chodícího s větví v ruce Sokolovou ulicí sem a tam si v sobotu všimli strážníci. Zamířili proto k němu, aby se dozvěděli, zda nepotřebuje pomoci. Promluvil na ně slovensky a bez jakékoli souvislosti začal mluvit o své ženě, plotu a vedoucím.

Proč má v ruce větev říct nedokázal. Navzdory brzkému odpoledni ale vitální senior zároveň tvrdil, že už chce jít domů spát. Ačkoli mu strážníci vícekrát sdělili, že je v Brně, neuvěřil jim. Naopak byl skálopevně přesvědčen, že se nachází v malé vísce Trenčínského kraje, odkud pochází.

„Projev  muže byl i nadále velmi zmatený, a tak strážníci přivolali zdravotníky, kteří ho transportovali do psychiatrické nemocnice," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Autoři | Zdroj MP Brno

Štítky Brno, Trenčínský kraj, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starší muž odmítal uvěřit, že Brno není slovenská vesnice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.