Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Brněnský magistrát rozzářila dvanáctka nejkrásnějších dívek Česka

Vzácné zpříjemnění pracovního dne zažil ve středu brněnský primátor Petr Vokřál, když se za ním přijely podívat dívky bojující o titul nejkrásnější dívky České republiky. Primátor se netajil tím, že je poctěn, že se po mnoha letech soutěř vrací znovu do Brna a jedna z předních českých kulturních událostí se odehraje 23.září právě v moravské metropoli, konkrétně v DRFG Areně. Navíc je po dlouhé době finálový galavečer opět přístupný veřejnosti a volné vstupenky jsou stále ještě v prodeji.

Zpočátku to vypadalo jako další klasický pracovní den na brněnské radnici, avšak kolem jedenácté hodiny primátor města přijal neobyčejnou návštěvu: delegaci krásných finalistek národní soutěže krásy, z nichž jedna se už brzy stane Českou Miss pro rok 2017. Jaký byl důvod jejich návštěvy? Především poznat město, kde 23.září proběhne finálový galavečer Česká Miss. Ten se letos totiž nekoná v Praze, ale jméno vítězky se dozvíme právě v Brně.

„Těší mě, že naše město může hostit takovou společenskou událost a doufám, že to není naposledy,“ prohlásil  Vokřál a dodal, že bude rád, pokud by se nejkrásnější Češka vybírala v Brně i v následujících letech.

Finálový galavečer v Brně vítají samozřejmě také moravské finalistky, jejichž blízcí to mají do Brna blíž než do Prahy a těší se tak na větší podporu rodiny a známých. „Zpráva o tom, že finále bude v Brně, potěšila nejen mě, ale i mé blízké. Pocházím z vesničky u Uherského Hradiště a cesta do Prahy mi zabere vždy nejméně pět hodin. Cesta do Brna nádherné dvě hodiny, takže koho by to nepotěšilo! Jsem ráda, že mě přijede na finálový večer povzbudit spousta známých, pro které je takový výlet přijatelnější jak po finanční, tak časové stránce. A mě prostě těší, že my Moravačky budeme na "domácí půdě" a třeba nám přinese štěstí,“ vyjádřila se finalistka Vendula Soukeníková.

Ještě víc jako doma se bude na finálovém galavečeru cítit Silvie Hirtová, která se v Brně narodila. „Když jsme se dozvěděly, že se finále bude konat v Brně, udělalo mi to velkou radost. Toto město je již několik let součástí mého života a jsem vděčná, že i tak velký a nezapomenutelný zážitek se bude konat na území, které můžu považovat za mé domácí prostředí. Brno mám jednoduše ráda a cokoliv jsem zde zažila, mi přineslo štěstí. Doufám, že tomu bude podobně i v osudný finálový večer,“ prozradila Hirtová, jež Brně studuje. Na moravskou podporu se těší i Monika Vrágová z Břeclavi, Michaela Habáňová či Tereza Vlčková, obě ze Zlína.

Do Brna se celá sestava finalistek vrátí druhý víkend v září, kdy navštíví brněnský Automotodrom v rámci Masaryk racing days a aktivně se do programu závodu zapojí. Následně se dívky do Brna přesunou týden před finálovým galavečerem, aby se intenzivně věnovaly přípravám na velkou show.

Finálový galavečer proběhne už 23. září v DRFG Areně a tentokrát můžete volbu královny krásy vidět na vlastní oči také vy. Vůbec poprvé se totiž vstupenky na finálový galavečer dostanou mezi širokou veřejnost. Vstupenky jsou k dostání na www.ceskamiss.cz a v síti TicketPro. Těšit se můžete nejen na oblíbenou promenádu v plavkách, ale hudební a taneční vystoupení a také prezentaci kolekce večerních šatů módní návrhářky Petry Pilařové.


Finalistky České Miss 2017

Štítky Brno, Česko, vstupenka, Petr Vokřál, DRFG Arena, Česká Miss, Praha, Tereza Vlčková, Vendula Soukeníková, Monika Vrágová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský magistrát rozzářila dvanáctka nejkrásnějších dívek Česka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.