Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Opilý a žárlivý muž zmlátil v kempu přítelkyni, pak napadal ostatní hosty

Pořádnou Itálii si zažila žena a několik obyvatel kempu s devětatřicetiletým žárlivým mužem. Ten nejdříve hrubě zfackoval svoji přítelkyni, poté hlasitým křikem budil celý kemp. Nakonec skončil v policejní cele.

Na policisty se obrátila návštěvnice kempu ve Strachotíně, která uvedla, že od přítele dostala facku a obává se dalšího napadení. „Žena utrpěla podlitiny na levém i pravém oku bez nutnosti lékařského ošetření," uvedl mluvčí policistů Petr Zámečník. Důvodem sporu měl být její sedánek v sousedním karavanu u cizích lidí, kde se opila.

Po příjezdu policistů se agresivní muž na místě nenacházel, protože z kempu iodešel. Policisté tak zdokumentovali vše potřebné a odjeli. Po dvou hodinách byli na stejné místo přivoláni znovu, kvůli rušení nočního klidu, kterého se měl opět dopouštět muž z předchozího případu. Ve své opilosti měl také napadat další hosty kempu. „Policisté po příjezdu na místo zajistili podnapilého (dechová zkouška 1,6‰) devětatřicetiletého muže. Ten pokřikoval v kempu, budil ostatní hosty a domáhal se své přítelkyně, která s ním odmítala komunikovat," doplnil Zámečník.

Ani v přítomnosti policistů se však opilý muž nezklidnil. Policisté jej proto eskortovali do policejní cely. Nyní ho čeká trestní řízení za přestupky proti občanskému soužití.

Zdroj PČR

Štítky Itálie, Strachotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a žárlivý muž zmlátil v kempu přítelkyni, pak napadal ostatní hosty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.