Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nebe na zemi dnes zakončí jubilejní dvacátý ročník Ignis Brunensis

Hrad Špilberk, nedobytá hrdá historická dominanta moravské metropole, poskytne tradiční scénu pro závěrečné ohňostrojné obrazy jubilující přehlídky. Design a produkci zajistí společnost Flash Barrandov SFX, která je pravidelným účastníkem, několikanásobným vítězem a tedy i dvacetiletou legendou brněnské přehlídky.

Ohňostrojnému Epilogu nad Špilberkem bude předcházet symbolický ohňostrojný přípitek odpálený těsně před půl jedenáctou z areálu výstaviště při finále 20. výročí přehlídky STAROBRNO IGNIS BRUNENSIS.

NEBE NA ZEMI

Design: Jaroslav Štolba - FLASH BARRANDOV SFX

Charakteristika ohňostroje: Tečka za dvacítkou musí být skutečně pohodová a pozitivní, tak jako je jazz a swing od Franka Sinatry, Louise Armstronga, Deana Martina a nakonec skladby od Jaroslava Ježka, neboť ...když já Vám povídám, že je Nebe na Zemi, pravdu mám, věřte mi...

Co spatříte, když pohlédnete k noční obloze? Je to jen černá prázdnota ozářená světlem vzdálených planet nebo snad něco víc? Literární díla a filmy popsaly různé směry, kterými by se mohla ubírat budoucnost. Vědci nám říkají, že na obloze vidíme minulost. V tomto obrovském prostoru, který nazýváme vesmírem, si našla svůj domov imaginace. Toto nadčasové nekonečno bez hranic jitří naši představivost. Nemá začátek. Nemá konec. Je to plátno, na kterém barvy září dvojnásob jasněji a odnášejí nás daleko od našich všedních životů. Následujte alespoň na chvíli světla této rozzářené temnoty a naslouchejte příběhům tvořivé fantazie.


Ihned po skončení posledního ohňostroje odstartuje divácká soutěž o nejlepší pyrotechnicko show letošního ročníku. Hlasovat můžete na stránkách Ignis Brunensis.

Foto Robert Vystrčil, Ignis Brunensis | Zdroj Ignis Brunensis

Štítky Ignis Brunensis, Špilberk, Barrandov, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Dean Martin, Jaroslav Ježek, Nebe na zemi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebe na zemi dnes zakončí jubilejní dvacátý ročník Ignis Brunensis  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.