Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Španělské Kouzelné sny zakončí soutěžní část Ignis Brunensis. RegioJet uzavřou kultovní Mňága a Žďorp

Festival Ignis Brunensis dnes pokračuje další ohňostrojovou show. Po skvělém středečním díle z rakouské ohňostrojové produkce se nyní představí naši další sousedé. Společnost Innovative Pyrotechnik přivezla do Brna představení s názvem Pyro Rapsodie. O kulturní program před festivalem se dnes opět postará RegioJet Music Fest, na kterém se představí Jakub Děkan, 05&Radeček nebo Mňága a Žďorp.

Pátý a letos poslední soutěžní ohňostroj bude v sobotu 17. června patřit Španělům. Představí se jedna z nejstarších ohňostrojných společností na světě založená v roce 1881, loňští vítězové jednoho z největších světových ohňostrojných festivalů v kanadském Montrealu – Pirotecnia Ricardo Caballer. 

 

KOUZELNÉ SNY

Design: Ricardo Caballer - PIROTECNIA RICARDO CABALLER

Charakteristika ohňostroje: „Skvěle sladěná show s rytmem, nabízející obrovské množství nejrůznějších ohňostrojných prvků vysoké kvality, které jsme sami sestavili speciálně pro tuto příležitost v brněnské přehlídce," popsali představení sami autoři.

RegioJet zakončí legendy

Novinkou v Ignis Brunensis je hudební festival RegioJet Music Fest, který všem návštěvníkům na přehradě zpříjemní čekání na soutěžní ohňostroje. Programy budou už od odpoledních hodin probíhat pro posluchače a diváky s volným vstupem nad Rakoveckou pláží.

Festival startuje dnes odpoledne s úderem jedné hodiny. Před španělským ohňostrojem se od tří postupně představí oblíbený zpěvák Jakub Děkan, následovat bude Like-it o půl páté, za deset minut šest obsadí pódium 05&Radeček, o půl osmé Light&Love a celý festival zakončí vystoupení kultovní kapely Mňága a Žďorp.
 

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky RegioJet, Ignis Brunensis, Mňága a Žďorp, festival, Jakub Děkan, ohňostroj, Brno, představení, Montreal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Španělské Kouzelné sny zakončí soutěžní část Ignis Brunensis. RegioJet uzavřou kultovní Mňága a Žďorp  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.