Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Nebe nad přehradou rozehraje Pyro Rapsodie. Na festivalu vystoupí Mirai, Pokáč nebo Tatabojs

Festival Ignis Brunensis dnes pokračuje další ohňostrojovou show. Po skvělém středečním díle z rakouské ohňostrojové produkce se nyní představí naši další sousedé. Společnost Innovative Pyrotechnik přivezla do Brna představení s názvem Pyro Rapsodie. O kulturní program před festivalem se dnes opět postará RegioJet Music Fest, na němž se během odpoledne a večera představí postupně Mirai, Leon, Lake Malawi, Pokáč a Tatabojs.

Brněnský festival se letos zařadií mezi největší ohňostrojné akce v Evropě i ve světě. Na festival přijíždí ohňostrůjci z Rakouska, Německa, společné týmy Švýcarska s Čínou, ohňostrůjci ze Španělska a jako vždy také dva domácí české týmy. O další soutěžní ohňostroj se postará německá produkce. 

Ohňostrojný tým INNOVATIVE PYROTECHNIK byla založena v roce 1994. Specializuje se na komponované hudební produkce v halách i pod širým nebem. Spolupodílela se na koncertních turné skupin AC/DC, Rolling Stones i Tiny Turner.

PYRO RAPSODIE

Design: Joachim berner, Ulrich Frick - INNOVATIVE PYROTECHNIK

„Ohňostrojná show Pyro Rapsody byla zkomponována s cílem podněcovat představivost diváků vizuální prezentací humoru, okamžiků plných emocí i nádherných nezapomenutelných dojmů. Pro vyvolání takto intenzivních pocitů scénografie využívá převážně současnou klasickou hudbu a klasické nástroje, které kombinuje s vášnivostí ohně,“ popsali show němečtí autoři.

Sázka na mládí i sázka na jistotu: Mirai, Lake Malawi, Pokáč a Tata Bojs

Novinkou v Ignis Brunensis je hudební festival RegioJet Music Fest, který všem návštěvníkům na přehradě zpříjemní čekání na soutěžní ohňostroje. Programy budou už od odpoledních hodin probíhat pro posluchače a diváky s volným vstupem nad Rakoveckou pláží. V průběhu pěti ohňostrojných programových dnů vystoupí řada domácích hvězd.

Festival odstartoval dnes ve 13 hodin. Pódium nad Rakoveckou pláží nabídne zajímavé interprety už od tří hodin. Jako první vystoupí kapela Mirai, tu vystřídají o půl páté Vlny, poté nastoupí oblíbený písničkář Pokáč, dvacet minut po páté hrábne do strun kapela Lake Malawi, předposledními interprety bude trio Leon a předohňostrojový večer zakončí legendární uskupení Tata Bojs. Podrobný harmonogram vystoupení najdete na stránkách festivalu.

Návštěvníci se na Rakovecké pláži můžou osvěžit u třiceti stánků s občerstvením. Po

Štítky festival, Mirai, Pokáč, Ignis Brunensis, jezero Malawi, RegioJet, Leon, Brno, přehrada, pláž, představení, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebe nad přehradou rozehraje Pyro Rapsodie. Na festivalu vystoupí Mirai, Pokáč nebo Tatabojs  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.