Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

VIDEO: Pro selfie až na hranici rizika. Mladík sletěl při focení z kanónu růžového tanku

Spousta lidí dnes svůj mobilní telefon prakticky nedá z ruky. Jednou z nejoblíbenějších činností je i focení se přední kamerou telefonu. Pro originální selfie jsou dnes lidé ochotni zajít až za hranici rizika. Jedním z takových byl mladý muž v Brně. K jeho štěstí skončil v nemocnici "pouze" s lehkým poraněním hlavy.

Růžový tank před kostelem na Komenského náměstí je pro řadu kolemjdoucích natolik pozoruhodnou atrakcí, že jim nestačí jen vyfotit se s ním z chodníku. Ve čtvrtek v noci upoutal mladého muže natolik, že se na tank vyšplhal, obkročmo se posadil na dělo a pořizoval si selfie. „Tím se bavil až do chvíle, než ztratil rovnováhu a z třímetrové výšky spadl na hlavu," uvedl mluvčí strážníků Jalub Ghanem. Okamžitě k němu přiběhly dvě náhodné chodkyně a přivolaly záchranáře službu. Mladíka zdravotníci převezli do Úrazové nemocnice s lehkým poraněním hlavy.

Brněnská umělecká díla jsou pro riskantní šplh vyhledávaná poměrně často. Několik lidí se takto ještě před odhalením jezdecké sochy Jošta Moravského pokoušelo dostat na koňský hřbet. Jeden mladý muž na to koncem roku 2015 doplatil, když zavrávoral, zřítil se na zem a s vážnými zraněními skončil v nemocnici. „Podobné pokusy mohou být životu nebezpečné," připomněl Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky selfie, nemocnice, Brno, fotografie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pro selfie až na hranici rizika. Mladík sletěl při focení z kanónu růžového tanku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.