Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gabriela Lašková už jezdí v novém!

PR článek

Moderátorka, modelka a vítězka soutěže Česká Miss v roce 2013 si převzala od společnosti Auto Pokorný Motors luxusně vybavené SUV Hyundai Tucson. Jak nám sama prozradila, zkušenosti za volantem teprve sbírá. Je to snad důvod, proč s sebou raději vzala i manžela Filipa?

Gábi, mimo moderování v televizi Vás vídáme i na mnoha společenských akcích. Jste pracovně hodně vytížená?

Můj diář mluví za vše, práce a povinností mám nad hlavu, ale mám svou práci ráda a nové výzvy mě baví, takže si na to nemohu stěžovat. Nicméně musím přiznat, že workoholik nejsem a ráda si udělám volno, ať už na manžela, rodinu nebo přátele, anebo na sebe.

Není to zase tak dávno, co jste se vdala. Máte na sebe s manželem Filipem vůbec čas?

Není to vždy jednoduché, svou práci máme oba a obou nám na ní záleží. Nicméně o to víc se snažíme si na sebe čas udělat, a když už nám to vyjde, snažíme se ho maximálně využít. Vždy vezmeme našeho psího parťáka a vyrazíme na výlet nebo za našimi rodinami.

Pohybujete se převážně v Praze, jaký máte vztah k Brnu?

Brno mám spojené s přáteli, částí rodiny a řadou krásných událostí a zážitků. Brno je nádherné město, má spoustu energie a mám ráda, jak se tu lidé umí bavit. Netrávím tu tolik času co v Praze, kde teď s manželem žiji, ale vždy se tam těším, ať už se tam chystám plesat, pracovat nebo za rodinou a přáteli.

Nebojíte se, že budete mít v Praze problém kvůli brněnské značce?

Jsem holka z Vysočiny. Možná se to ke mně nakonec hodí lépe, nežli značka Pražská. Já si ale především vážím toho, že nyní řídím vůz právě od Auto Pokorný. Jsem z naší spolupráce nadšená, takže s brněnskou značkou budu jezdit pyšně.

Když už jsme u toho řízení, co Vás na něm baví nejvíc a z čeho máte naopak za volantem strach?

Přiznám se, že nemám tolik zkušeností, a tak jsem nesvá prakticky ve všem, co se řízení týče. Pravdou ale je, že v mém novém Tusconu se jezdí takřka samo, a tak budu na svých cestách mnohem jistější. Nezbude než jezdit a zase jezdit, abych se zbavila strachu a nechala si jen respekt, který si ježdění žádá.

A co říkáte na Váš nový vůz, co se Vám na něm líbí nejvíc?

Upřímně? Všechno, úplně všechno! Jsme nadšena z jednoduchosti řízení, snadného ovládání, automatického parkování, panoramatické střechy, toho prostoru uvnitř …. Je to prostě krásný a moderní vůz. Co je ale pro mě hlavní, že se v něm cítím bezpečně.

Kam s ním vyrazíte na první cestu?

Na Vysočinu za rodinou. Tam mě nebude tížit takový provoz jako je v Praze, a tak si konečně pořádně zkusím, co autíčko dovede a bez stresu si opráším své řízení. Strašně se na to těším!

Otázka na zástupce společnosti Filipa Pokorného: proč si k reprezentaci autosalonu vybrali právě Gabrielu Laškovou?

Gabriela je bezesporu krásná žena a ty přece k autům odjakživa patří. Zejména je však velmi profesionální, seriózní a příjemný člověk. Přesně to jsou hodnoty, kterých si v naší rodinné firmě ceníme nejvíc. Jsme na trhu přes 25 let a dlouhodobě podporujeme sportovní, kulturní a společenskou scénu. Při jedné z těchto akcí, kde byla Gabča také přítomna, jsme se poznali a vzniklo mezi námi přátelství. Rozvoj naší spolupráce tak byl nasnadě a velmi si vážím toho, že naši nabídku využila.

Přejeme Gabriele mnoho šťastně ujetých kilometrů!

Štítky Gabriela Lašková, manželé, Hyundai Tucson, rodina, Česká Miss, Praha, Brno, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gabriela Lašková už jezdí v novém!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.