Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Záviš - Kokot a perly, zimní Deskování, Kubánská noc a Smrt hudbě

Lednové mrazy zahání většinu lidí pod deku, ti otužilejší se vdávají sáňkovat na Kraví horu nebo bruslit na Prygl. Já se vás naopak budu snažit nalákat na některé akce tohoto týdne. Zaujme vás tradiční hraní her nebo netradiční koncert písničkáře bez servítek?

 

Speciální koncert Záviše, knížete českého pornofolku, bude v pondělí 9. ledna v Kabinetu MÚZ. Čím bude zajímavý? Před koncertem se bude promítat krátký dokument o Závišovi s názvem Kokot a perly, který autenticky poodhaluje informace z mistrova života. Jeho tvorba, pro některé pouze směsice vulgarismů, je silně ovlivněna jeho vlastními zážitky.

V klubu Mystica si o víkendu 13. až 15. ledna můžete zahrát deskové hry, bude zde totiž zimní Deskování.  Za 80 korun máte vstup na celý festival a celý víkend můžete, třeba i s dětmi, hrát deskové hry. Těšit se můžete na spoustu her, ochotný tým organizátorů, dobré jídlo a pití. Zima, horký čaj a hraní deskových her s přáteli, to k sobě jde!

Pokud čaj na zahřátí nepomáhá, tanec zafunguje spolehlivě. Během Kubánské noci v pátek 13. vás na Flédě rozehřejí rytmy salsy, cha-chy a latino jazzu.

Ve stejný večer bude na Bajkazylu hudební akce, paradoxně s názvem Smrt hudbě. Druhý ročník přehlídky jiné hudby – popisek značí, že to bude vskutku netradičně pojatý večer.

Zahřát se také na přednášce o Fiji v Expediční klubovně. V pondělí 9. zde bude přednáška slečny, která v této exotické části země strávila nějaký čas. Fotky i povídání vás hned přenesou na místo, kde je o pár desítek stupňů tepleji.

Aneta Krikelová

Foto: Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky hudba, koncert, Záviš, desková hra, Kraví hora, Kabinet múz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Záviš - Kokot a perly, zimní Deskování, Kubánská noc a Smrt hudbě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.