Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po střetu s osobním autem vykolejila v Brně šalina, nikdo se nezranil

V Rooseveltově ulici v Brně se dnes srazila tramvaj s osobním autem a vykolejila. Nehoda se obešla bez zranění. Tramvaj po vykolejení ještě poškodila několik zaparkovaných aut, kvůli čemuž se očekává poměrně značná škoda. Nehoda se dotkla provozu linek 1, 9 a 11.


Tramvaji pravděpodobně nedal přednost řidič vyjíždějící z Dvořákovy ulice, řekl ČTK provozní ředitel dopravního podniku Jan Seitl.

Linku 1 odklání dopravní podnik ve směru do Řečkovic přes náměstí Svobody. Podle Seitla bude možná třeba odklonit ji i v druhém směru, až bude technika vracet tramvaj na koleje. Linka 9 jezdí mezi Hlavním nádražím a Jugoslávskou ulicí Cejl a linka 11 mezi Moravským náměstím a Jugoslávskou ulicí Milady Horákové. Autobusová linka 67 projíždí místem nehody bez omezení.

Linka 9 jede ve směru do Lesné přes Hlavní nádraží (1. kolej) a náměstí Svobody, ve směru do Juliánova z Moravského náměstí ulicí Rooseveltovou. Linka 11 jede ve směru do Lesné bez omezení, ve směru do Bystrce z Malinovského náměstí přes Hlavní nádraží a náměstí Svobody. Z důvodu dopravní nehody na Rooseveltově jedou tramvajové linky odklonem: Linka 9 jede mezi zastávkami Hlavní nádraží - Jugoslávská odklonem ulicí Cejl. Linka 11 jede mezi zastávkami Česká - Jugoslávská ulicí Milady Horákové.

Jak dlouho odklízení nehody potrvá, zatím není zřejmé, dopravu však výrazně neomezuje.

Zdroj: ČTK, DPMB

Štítky Brno, Dopravní podnik města Brna, hlavní nádraží, Milada Horáková, Cejl, Moravské náměstí, Lesné, Řečkovice, automobil, Juliánov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po střetu s osobním autem vykolejila v Brně šalina, nikdo se nezranil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.