Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sport Life představí na výstavišti bohaté vybavení pro špičkové i zájmové sportovce

Dnes začíná na výstavišti veletrh sportovních potřeb a volnočasových aktivit Sport Life. Potrvá do neděle a nabídne ucelenou prezentaci sportovního vybavení jak pro špičkové, tak i pro zájmové sportovce. Na veletrhu se představí také město Brno společně s Unií sportovních klubů a městskou společností STAREZ-SPORT.

„Celá prezentace je zaměřena hlavně na rodiny s dětmi,“ zdůraznil Martin Mikš, generální ředitel společnosti STAREZ-SPORT.

Slavnostní zahájení expozice Brna se uskuteční 4. listopadu ve 14 hodin. Pátek patří především žákům vybraných základních škol, kteří si zahrají přátelská utkání. Sobotním lákadlem bude autogramiáda předních brněnských sportovců a beseda s motocyklovými závodníky Karlem Abrahamem a Jakubem Kornfeilem.

Nadšenci rychlé jízdy si mohou vyzkoušet trenažer formule 1, motorku MotoGP nebo simulátory brněnských dopravních prostředků. Lákadlem pro děti bude fotostěna, kde se mohou vyfotit v dresu oblíbeného klubu.

Sport Life patří mezi nejvýznamnější sportovní akce svého druhu ve střední Evropě. Veletrh se bude věnovat sedmi základním tématům. Jsou jimi outdoorové aktivity, zimní sporty, cyklistika, vodní sporty a lodě, indoorové aktivity, fitness, adrenalinové sporty.

Je připraven i rozmanitý doprovodný program. Nabídne návštěvníkům mimo jiné zdolání lezecké stěny, pokus o překonání rekordu v počtu lidí tančících v jednom místo na stejnou choreografii, automobilové závody na okruhu a běhy na 5 a 10 kilometrů.

Zdroj: MMB

Štítky Brno, kongresové centrum, Formule 1, Karel Abraham, Jakub Kornfeil, střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sport Life představí na výstavišti bohaté vybavení pro špičkové i zájmové sportovce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.