Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnské výstaviště bude ode dneška patřit karavanům. V pátek se připojí tanec, sport a zábava

Na brněnském výstavišti začne ve čtvrtek veletrh karavanů a obytných vozů Caravaning Brno, o který měli vystavovatelé největší zájem za poslední roky. O den později se lidem otevřou další veletržní akce Sport Life, Dance Life Expo a In-Joy. Potrvají až do neděle.

 

Jedná se o veletrhy, jejichž hlavním mottem je zábava, prohlásil tiskové konferenci ředitel těchto akcí Jan Kuběna. Do Brna zamíří mladými oblíbení youtubeři a také baviči Lukáš Pavlásek, Jakub Kohák a Ondřej Sokol.

"Sport bude v pěti pavilonech, v dalších budou tanečníci a jeden pavilon bude patřit akci In-Joy, kde lidé najdou různé hry," uvedl Kuběna. V největším pavilonu P budou karavany a obytné vozy, které letos obsadily veškerou plochu, která je k dispozici. "Zájem byl takový, že jsme to museli trochu omezit," řekl Kuběna.

Největší novinkou je letos sobotní akce You2ber Life, která těží ze zájmu o youtubery, jejichž videa sledují v drtivé většině teenageři. "Budou v pavilonu už od rána, ale hlavní program začne v 15:00 a ti, kdo si koupí VIP vstupenku, tak se mohou účastnit s 20 youtubery interaktivního programu. Mohou se s nimi vyfotit a být v jejich blízkosti, což je pro fanoušky asi nejcennější," poznamenal Kuběna.

Na veletrhu Sport Life si lidé opět mohou vyzkoušet různé sporty, ať už tradiční či některé extrémní. Mohou se svézt například na laně nataženém přes pavilon a je dlouhé 120 metrů. Řadu sportů si budou moct vyzkoušet i
rodiče s dětmi.

Na Dance Life Expo se tanečníci opět pokusí o rekord v počtu tančících lidí v jeden moment. Loni jich bylo 1216, letos se budou snažit roztančit masu baviči Sokol, Kohák a Pavlásek. V Brně se uskuteční i některé mezinárodní
taneční soutěže.

V pátek mohou lidé přijít také na Den bezpečnosti silničního provozu. "Každý si může vyzkoušet testy z pravidel silničního provozu, která se pořád vyvíjejí. Mohou jet v autě určeném pro autoškoly a také v traktoru. Budou se promítat instruktážní videa. Máme přichystaný také řez Škodou Octavia, aby byly vidět všechny bezpečnostní prvky. Možné je vyzkoušet si simulátor jízdy pod vlivem alkoholu či drog," uvedl Martin Rada ze společnosti Agrotec. V sobotu si lidé mohou osahat auta pro rallye a v neděli uvidí výstavu historických aut z okruhů a závodů do vrchu.

Vstupenky stojí 200 korun a pořadatelé také připravili pro návštěvníky aplikaci, v níž najdou veškerý doprovodný program.

Zdroj: ČTK

Štítky Brněnské výstaviště, karavan, sport, veletrh, pavilon, Světová výstava, Brno, youtuber, Ondřej Sokol, Jakub Kohák, Lukáš Pavlásek, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnské výstaviště bude ode dneška patřit karavanům. V pátek se připojí tanec, sport a zábava  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.