Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Milovníky rybích specialit čekají gurmánské hody na Kraví hoře

Během prvního zářijového víkendu ožije park na Kraví hoře neobvyklou atmosférou. V pořadí již šestá vlna tsunami s názvem Slavnosti moře totiž doslova zaplaví celý areál parku rybími specialitami.

Na ojedinělé akci, kterou pořádá společnost Ocean48 ve spolupráci s městskou částí Brno-střed, předvedou pod otevřeným nebem na rybích grilech své kulinářské umění kuchaři  předních brněnských restaurací, jako například  Bistro Ocean48,  Retro Consistorium, La Bouchée, Ristorante Pizza, Holiday Inn a spousta dalších.

Návštěvníci Slavností moře si kromě rybích specialit pochutnají také na kvalitních moravských vínech, italském proseccu, kávě či zmrzlině. A nebude chybět ani ústřicový bar.

Celou akci doprovodí latinské rytmy a electro jazz a ve spolupráci s příspěvkovou organizací Brno-střed Káveeskou bude zajištěn bohatý doprovodný program pro děti, jako například  interaktivní hry, výtvarné workshopy, skákací hra anebo divadelní představeaní.

V průběhu dvoudenní akce bude možné shlédnout videoprojekce filetování tropických ryb, soutěž v otevírání ústřic a absolvovat edukativní workshop o způsobu chovu, lovu, zpracování a dopravě ryb do České republiky.

Bonusem pro návštěvníky Slavností moře bude zpřístupnění Sportovního a rekreačního areálu Kraví hora, který je také příspěvkovou organizací Brno-střed.  Díky prodloužené otevírací době budou moci zájemci využít plavecký bazén a to po celou dobu konání akce.

Dále bude k dispozici odpočinková lounge zóna v podobě velkého stanu tzv.tripple jehlan, který nabídne zastřešenou plochu a možnost využít sedací pytle nebo lehátka..

Vstup na akci je zdarma, placení bude probíhat pomocích speciálních čipových karet, které si návštěvník zakoupí před vstupem do areálu a nabije na požadovanou hodnotu. Nabíjení karet bude možné během celého víkendu a platnost končí v neděli 4.9. po skončení akce. Všechny nevyčerpané prostředky budou navráceny návštěvníků v místě konání akce bez poplatku. Ceny jednotlivých jídel se budou pohybovat okolo 130 korun, všechny pokrmy bude možno si nechat zabalit s sebou.

 Více informací o události můžete nalézt na webových stránkách a facebooku:

 www.slavnostimore.cz

 https://www.facebook.com/events/216072895461155/

Tisková zpráva

Štítky Kraví hora, moře, slavnost, OCEAN48, Facebook, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milovníky rybích specialit čekají gurmánské hody na Kraví hoře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.