Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #13

S končícími prázdninami se do Brna nevrací jen studenti, ale i život. Proto je zbytečné smutnit, že je jejich konec, ale spíše si užívat akcí, které se chystají. Rozhodování jakou akci navštívit zastíní i smutek z konce prázdnin, protože události tohoto týdne jsou opravdu zajímavé.

Do toho nám předpověď slibuje tropické teploty, takže si můžete užívat plnými doušky poslechu hudby na jednom z mnoha koncertů pod noční oblohou.

V úterý 23. srpna navštíví Brno Karel Hynek, aby spojil síly z kluky z brněnské show NaMikrofon. Toto silné spojení si rozhodně nebude brát servítky, takže otrlejší jedinci jsou vítáni na večer toho nejlepšího ze stand up comedy v Café Práh. Aby toho testosteronu nebylo příliš, večerem bude provádět Adéla Elbel.

V rámci Mezinárodního hudebního festivalu Špilberk zahraje i Ondřej Havelka se svými Melody Makers. V úterý 23. srpna se na Špilberku rozehrají swingové tóny z třicátých až čtyřicátých let. Show mají doladěnou do posledního detailu, chvílemi nebudete vědět, jestli jste se vážně nepřenesli o několik desetiletí zpátky.

Mariánské léto se doslova nabízí jako ideální akce na poslední srpnový víkend. Brňákům i všem ostatním tvůrci festivalu slibují pohodovou sobotu v Lišni, přesněji v kouzelném Mariánském údolí. Vystoupí zde Richard Mulller, Barbora Poláková, Marek Ztracený či skupina Wohnouti. Předpověď slibuje opravdu letní teploty, tak si budeme moct hudby a přátel užívat až do pozdních nočních hodin. Což na podzim prostě není ono, když musí být člověk navlečený do pěti svetrů…

Pokud si chcete zamlsat bez výčitek, doporučuji Dance street food festival. Můžete se těšit na kombinaci skvělého jídla a tance. Můžete zde zdarma navštívit taneční workshopy, kde se naučíte kubánskou salsu, bachatu či neywyorský New Styl Hustle, který si rychle získává oblinu. Mezi lekcemi se můžete posilnit na stáncích, kde nejdete výběr toho nejlepšího z posledních food festivalů. Taneční kroky hned využijete večer při závěrečné party za účasti skvělých DJs a tanečních show.

Autoři

Štítky Brno, Karel Hynek, Adéla Elbel, Ondřej Havelka, Mezinárodní hudební festival Špilberk, Barbora Poláková, Marek Ztracený, Wohnout, Špilberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #13  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.