Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Veřejnost má možnost připomínkovat zadání změn územního plánu

Počínaje dneškem má brněnská veřejnost možnost připomínkovat zadání 43. souboru změn Územního plánu města Brna. Jde o balík konkrétních změn v městských částech, který byl sestaven poté, co soud rozhodl o zrušení Aktualizace územního plánu.

Doplněny jsou do něj změny, jejichž pořizování bylo zahájeno již v letech 2011 a 2012, ale proces byl kvůli tehdy probíhající Aktualizaci ÚPMB zastaven.

Návrh zadání změn je zveřejněn zde. Text je členěn podle jednotlivých městských částí s možností interaktivního prokliku na mapové podklady. Své písemné připomínky může zaslat každý na adresu Odboru územního plánování a rozvoje MMB, a to nejpozději do 6. května 2016.

Poté, co magistrát připomínky obdrží, budou vypořádány, text zadání bude podle toho upraven a předložen k projednání radě a zastupitelstvu města Brna. Podle schváleného zadání následně autorizovaní architekti připraví návrh konkrétní podoby změn, který bude před schválením v zastupitelstvu projednán s městskými částmi i veřejností. Změny by tam mohly vstoupit v platnost do konce roku 2017.

Tisková zpráva

Štítky územní plán, městská část, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veřejnost má možnost připomínkovat zadání změn územního plánu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.