Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do zdražení lístků na konferenci Glorious zbývají dva dny

Ve dnech 13. a 14. dubna se v prostorách brněnského SONO centra bude konat prestižní konference Glorious 2016 se zaměřením na podnikání a osobní rozvoj. Do úterka mohou zájemci využít akce na získání levnějších lístků. Ty poté zdraží.

Potkáváš den co den ve škole nebo v práci lidi bez energie, bez cíle, neustále pesimisticky naladěné? Chybí ti společnost, kde to jiskří? Lidé, kteří mají sny, ale co je důležitější jsou odhodlaní jít a sny si i plnit? Lidi, kteří chápou, že každý sen se může stát skutečností? Lidi, kteří tě od tvého snu, ať je jakkoli bláznivý, nebudou odrazovat, ale naopak poženou tě dopředu?

Tak právě pro tebe, pro člověka se snem a odhodláním se v Brně odehraje nejvelkolepější konferenci o osobním rozvoji v České republice. Glorious 2016 je odpovědí na tvou potřebu setkat se s lidmi, kteří jsou schopní posunout tě dál. V brněnském SONO Centru se 13. a 14. dubna setkáš nejen se stovkami stejně smýšlejících mladých lidí, ale potkáš také 15 významných osobností českého businessu, kteří už cestu za svým snem uskutečnili.

Nenech si ujít jedinečnou šanci osobně se setkat s velikány jako jsou například Jan Mühlfeit, Ladislav Špaček, Taťana le Moigne nebo Jaroslav Homolka. Osměl se a přijď se jich osobně zeptat na to, co tě zajímá. Podrobné informace k programu, řečníkům a jedinečnému doprovodnému programu najdeš na http://konferenceglorious.cz

Tak neváhej a přidej se k těm, kteří se již na svou vysněnou cestou vydali.  A právě v těchto dnech máme pro tebe jedinečnou nabídku v podobě zvýhodněné ceny za lístek, proto neváhej a navštiv http://konferenceglorious.cz/#vstupenky, tato akce potrvá pouze do 5.4.2016.

PR text

Štítky konference, Ladislav Špaček, Jan Mühlfeit, Česko, Brno, osobní rozvoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do zdražení lístků na konferenci Glorious zbývají dva dny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.