Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

První vlna předprodeje vstupenek na Moto GP prodloužena do konce března

Spolek pro GP na čtvrteční tiskové konferenci Automotodromu Brno na veletrhu Motosalon oznámil prodloužení první vlny předprodeje vstupenek na brněnskou Grand Prix České Republiky 2016. Do konce března mohou zájemci koupit základní třídenní vstupenky na závod za nejnižší ceny, poté se ceny lístků zvýší.

Výjimečné prodloužení první vlny předprodeje do konce března umožňuje návštěvníkům zakoupit základní vstupenky na MotoGP za stejné ceny jako v loňském roce. Organizátoři tak reagují na pozdější spuštění předprodeje na letošní ročník závodu.

Chtěli jsme fanouškům dát, na co byli zvyklí, a zachovat nejnižší cenu, za kterou mohou na Grand Prix jít. V dalších vlnách se ceny vstupenek ve srovnání s rokem 2015 mírně navýší, ve většině případů asi o osm procent,“ uvedl Petr Vokřál, primátor města Brna a zároveň jeden z členů výkonného výboru Spolku.

Základní třídenní vstupenka SILVER, která platí na přírodní tribuny B, D, E a G, je v první vlně předprodeje k dispozici za 1190 korun, poté se její cena zvedne na 1700 korun. Mezi všemi tribunami, které vstupenka zahrnuje, mohou její držitelé volně přecházet.

Vstupenka GOLD na všechny přírodní tribuny včetně nejoblíbenějších tribun C a F stojí 1590, od dubna bude ke koupi za 2300 korun. Se vstupenkou GOLD se její majitel může do areálu dostat kteroukoliv branou a procházet může i tranzitní trasy včetně tunelů START a SCHWANTZ.

Od čtvrtečního odpoledne (3. 3. 2016) jsou přímo na Motosalonu k zakoupení také místa na tribunách T3 za cenu 4990 korun a T5 za 2990 korun, ze kterých je výhled na cílovou rovinku. Předprodej ostatních sedadlových tribun bude zahájen v průběhu jara. Připravuje se i spuštění předprodeje vstupenek do kempu na tribuně A.

Třídenní vstupenky z první vlny předprodeje včetně lístků na tribuny T3 a T5 lze nyní zakoupit také na veletrhu Motosalon u stánku Automotodromu Brno.
Prodej vstupenek probíhá i prostřednictvím rezervačního systému Turistického a informačního centra města Brna –http://ticbrno.cz/cs/predprodej. Odkaz na předprodej a další informace najdete na www.czechgp.com

Tisková zpráva

Štítky vstupenka, Mistrovství světa silničních motocyklů, Grand Prix, Masarykův okruh, Česko, Brno, Petr Vokřál, spolek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První vlna předprodeje vstupenek na Moto GP prodloužena do konce března  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.