Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Proběhne druhé setkání Brněnského kulturního parlamentu. Tématem budou vize do budoucna

Dne 11.2. v 16:00 se v Mozartově sále divadla Reduta odehraje druhé setkání Brněnského kulturního parlamentu. Hlavním tématem setkání, které svolává náměstek primátora města Brna Matěj Hollan ve spolupráci s ředitelem Národního divadla Brno Martinem Glaserem, budou vize města Brna v oblasti kultury.

Brněnské kulturní parlamenty jsou periodicky se opakující otevřenou diskusí k závažným tématům brněnské kultury a zprostředkování přímého kontaktu s širokou kulturní veřejností (příspěvkové organizace, organizace nezřizované městem, akademická sféra, agentury pořádající kulturní akce, členové Komise Rady města Brna pro kulturu aj.).

Druhé setkání Brněnského kulturního parlamentu bude věnováno především veřejné konzultaci na téma “Vize kulturního a kreativního Brna v roce 2030”. Ve strukturované diskusi v malých skupinách se 150 účastníků bude zamýšlet na tím, jak si představují fungování brněnského kulturního a kreativního prostředí za čtrnáct let. Tato veřejná konzultace je prvním krokem přípravy kulturní strategie města Brna, která by měla být schválena do konce roku 2017.

Tisková zpráva

Štítky parlament, Brno, kultura, Matěj Hollan, Martin Glaser, Národní divadlo Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proběhne druhé setkání Brněnského kulturního parlamentu. Tématem budou vize do budoucna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.