Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hasiči zachránili dva muže z hořícího bytu

V Boskovicích na Blanensku likvidovali hasiči požár v bytě. Zachránili při tom dva jeho obyvatele. První odhad škody nepřesahuje 100 tisíc korun.

Krátce po půl dvanácté vyjeli hasiči ze stanice Boskovice a následně také dobrovolní hasiči z Boskovic a Svitávky k nahlášenému požáru v bytovém domě na ulici Jiráskova. Při příjezdu bylo patrné, že se z bytu ve třetím patře šíří přes dveře kouř. Bylo také podezření, že se uvnitř nalézají jeho obyvatelé.

Hasiči násilně vstoupili do bytu. Ten byl kompletně zakouřený s minimální viditelností. Za dveřmi našli prvního zraněného muže, kterého vyprostili ven. S vodním proudem pokračovali v průzkumu bytu. V jedné z místností našli a vynesli dalšího zraněného muže. Oba si ihned převzala do péče záchranná služba, která na místo vyslala také vrtulník.

Požár v jedné z místností bytu se podařilo uhasit přibližně po hodině. Na místě nyní pracuje náš vyšetřovatel. Podle jeho prvního odhadu nepřesáhne škoda 100 tisíc korun.

Zdroj: HZS JmK

Štítky Boskovice, okres Blansko, Svitávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči zachránili dva muže z hořícího bytu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.