Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vánoční strom a charitativní jarmark na Mniší hoře

V neděli 29. listopadu se již popáté rozsvítí vánoční strom pro zvířata v brněnské zoologické zahradě. Otevírací doba bude standardní a vstupné od 12:00 dobrovolné.

 Hudební program proběhne na pódiu u Beringie a návštěvníci si budou moci zakoupit drobné dárky a zároveň pomoci neziskovým organizacím na charitativním jarmarku. 

Poslední listopadová a zároveň první adventní neděle i letos přivítá návštěvníky ve sváteční atmosféře zoologické zahrady, umožní návštěvníkům setkat se s jejich oblíbenými zvířaty, vyzkoušet si výrobu vánočních ozdob a pomoci potřebným. „Letos jsme se rozhodli pozvat několik neziskových organizací a uspořádat charitativní jarmark. Návštěvníci tak budou moci nakoupit dárky a zároveň podpořit UNICEF, Práh, Velvet smile, Tyflocentrum, ONKA a poděbradský útulek pro psy,“ řekl vedoucí útvaru vnějších vztahů Michal Vaňáč. Komentovaná krmení v dárkovém balení budou probíhat například u lachtanů medvědích, tygrů sumaterských a lemurů kata. Program na pódiu před Beringií zaplní zpěv vokální dívčí skupiny 4tetky, děti z folklorního souboru Jánošíček a doplní ho soutěže s HC Kometa Brno. Na závěr zazpívá Madalena Joao, která také v 16:00 společně s náměstkem primátora města Brna Martinem Anderem rozsvítí vánoční sedmimetrový smrk pro zvířata v zoo, který i letos zoologické zahradě věnovaly Lesy města Brna.

Děti, které v období od 1. 12. do 23. 12. přinesou vlastnoručně vyrobenou vánoční ozdobu, mají v ten den vstup do zoo zdarma.

Tisková zpráva
 

Štítky zoologická zahrada, vánoční stromek, advent, UNICEF, Martin Ander, Beringie, HC Kometa Brno, Lesy města Brna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční strom a charitativní jarmark na Mniší hoře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.