Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Večer začne vysílat filmová televize Prima Max

Dnes večer začne vysílat nová stanice Prima Max. Pátý kanál skupiny Prima se zaměří především na filmový obsah. Dostupný bude v pozemním vysílání ve všech regionech s výjimkou části severní Moravy, kde bude spuštěn začátkem příštího roku. Celoplošný kanál Prima Max nabídnou také ostatní televizní operátoři.

"Věřím, že nový kanál Prima Max bude diváky bavit stejně jako naše ostatní stanice. Mohou se zde těšit na pravidelný přísun komedií, akčních i českých filmů. Nebudou chybět ani exkluzivní oscarové trháky," uvedl k programu generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Podle vysílacího schématu Prima Max budou pondělky věnovány lehčímu žánru komedií. Úterky se ponesou v duchu akčních a krimi filmů a středy nabídnou oscarové a hollywoodské trháky. Čtvrteční večery ovládnou české filmy a v pátek diváky čeká světová filmová klasika.

Začátek vysílání bude mít Prima Max dnes ve 20:11, kdy uvede českou televizní premiéru hitu Vlk z Wall Street. Diváci se dále mohou těšit na remake kultovní sci-fi Total Recall, dramatický Prokletý ostrov, rodinný snímek Kung Fu Panda, romantický film Duch či legendární klasiku Hodný, zlý a ošklivý.

Vysílání kanálu Prima Max počítá v pozemní síti se všemi regiony s výjimkou části severní Moravy, kde bude v rámci třetího multiplexu spuštěn začátkem roku 2016. V nabídce budou mít stanici i ostatní operátoři. Například UPC uvedla, že nová stanice bude hned od svého spuštění součástí všech televizních tarifů. O možnostech naladění Prima informuje na svém webu.

Prima Max není poslední televizní novinkou letošního roku. V prosinci by se ještě měla objevit Prima Comedy Central, která vzniká ve spolupráci s mediální společností Viacom.

Letos se tuzemská televizní nabídka již rozrostla o filmový program Kino Barrandov, který v květnu doplnila další stanice této mediální skupiny Barrandov Plus. Vlastní sportovní kanál pod názvem O2 Sport v srpnu spustila společnost O2, která program nabízí v rámci své televize O2 TV. V září přibyla stanice Nova Sport 2. Ještě před prázdninami se v éteru objevil filmový kanál JOJ Cinema, který i pro české diváky šíří slovenská televizní skupina JOJ Group.

Napsal ČTK | Foto iPrima

Štítky TV Prima, Severní Morava, Prima Max, FTV Prima, TV JOJ, Vlk z Wall Street, česká kinematografie, Viacom, O2 Czech Republic, UPC, Kung Fu Panda, Hodný, zlý a ošklivý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večer začne vysílat filmová televize Prima Max  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.