Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Město zahajuje opravu polikliniky na Zahradníkově ulic

Brno zahajuje rekonstrukci polikliniky na Zahradníkově ulici. Budova dostane novou fasádu a dojde také k výměně oken. Součástí oprav je i celková rekonstrukce rozvodny. Smlouvu o dílo schválila Rada města Brna v pondělí 16. listopadu 2015.

Celková investice je ve výši 19,1 mil. Kč. Zhotovitelem stavby je PSK Group, spol. s. r. o. Dílo by mělo být hotové za 10 měsíců (září 2016).

Jedná se o první etapu oprav polikliniky, která si to po těch letech rozhodně zaslouží. Oprava se týká zejména fasády a oken, které jsou ve velmi špatném technickém stavu. V budoucnosti bychom chtěli zahájit také opravu vnitřní části budovy,“ uvedl náměstek primátora Richard Mrázek.

Výběrové řízení na zhotovitele stavby se konalo podruhé, a to proto, že vítěz první zakázky zjara letošního roku od smlouvy odstoupil. Stavební práce by měly probíhat za provozu polikliniky, pouze v nejnutnějším případě může dojít ke krátkému omezení.

Tisková zpráva

Štítky Brno, oprava, Richard Mrázek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město zahajuje opravu polikliniky  na Zahradníkově ulic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.