Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Podroušená žena s dítětem nebyla schopná slova, partner si na holčičku nepamatoval

I zkušenou hlídkou městské policie otřásla těžko uvěřitelná scéna, kterou spatřila v pátek v noci v Černovicích. Vyjela tam po oznámení svědků, že se Ferrerovou ulicí potácí do půli těla svlečený muž se ženou, oba jsou pravděpodobně silně opilí a u sebe mají malé dítě.

Ve čtvrt na jedenáct strážníci v potemnělé ulici skutečně uviděli ležícího polonahého muže, který si ovšem nejprve nevzpomínal ani na ženu, ani na dítě. Jeden ze strážníků proto dál prohledával okolí, až v předzahrádce blízkého domu našel ženu ležící na zádech. Vedle ní spala sotva čtyřletá holčička.

Čtyřiatřicetiletá matka nebyla schopná jakékoliv komunikace, oči měla vyvrácené a nereagovala na otázky. Malá holčička byla z celé situace silně rozrušená a chovala se zmateně. Navíc i ona měla nápadně vratkou chůzi, a protože strážníci nemohli vyloučit, že i ona je opilá, okamžitě přivolali sanitku. Zdravotníci rozhodli o převozu dítěte do nemocnice na vyšetření, další sanitka transportovala matku na urgentní příjem a ženina šestadvacetiletého partnera si od strážníků přímo na místě převzali státní policisté.

Případem se budou dál zabývat pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu. 

Zdroj: MPB

Štítky Černovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podroušená žena s dítětem nebyla schopná slova, partner si na holčičku nepamatoval  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.