Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Autosalon Bowling Cup přijíždí do Brna

Pořad Autosalon, který vysílá Prima COOL, přijíždí do Brna s neotřelou roadshow Autosalon Bowling Cup 2015. Všichni bowlingoví i automobiloví příznivci si mohou v sobotu 25. července zasoutěžit v legendárním MINI Cooperu a snažit se během jízdy srazit co nejvíce kuželek.

Show se bude odehrávat od 14.00 do 17.00 hodin na parkovišti u obchodního centra OC Olympia. Jízdy budou probíhat pod vedením testovacího jezdce Autosalonu, Františka Fialy.

V pořadu Autosalon jsme za ta léta s auty vyzkoušeli snad úplně všechno. Jezdili jsme rychlostí 330 km za hodinu, sjeli jsme s vozem do vody, zapadli ve vánici, řídili jsme tank, závodili s letadlem, ale hrát s autem kuželky? Tahle inspirace ze Španělska nás okamžitě nadchla, a proto ji chceme přiblížit i Čechům," říká Josef Vrtal, moderátor pořadu Autosalon.

Organizátoři bowlingu nechali speciálně pro soutěž vyrobit z pružného PVC maxikuželky o hmotnosti 13 kg. Čtyři vozy MINI Cooper zase speciálně vybavili pro driftování. Kola vozů jsou obuta do zvláštních návleků, tzv. easyringů. Aby byla jízda pro soutěžící bezpečná, bude vedle každého řidiče sedět zkušený driftovací expert, který dohlédne na hladký průběh jízdy.

Tisková zpráva

Štítky bowling, Brno, Mini Cooper, Prima Cool, autosalon, František Fiala, Španělsko, Josef Vrtal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autosalon Bowling Cup přijíždí do Brna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.