Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Anketa Osobnost – tvář člověka ocení pracovníky jihomoravských neziskových organizací

Asociace nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje vyhlašuje první ročník ankety Osobnost NNO JMK. Cílem projektu je ocenit, povzbudit a podpořit lidi, kteří pracují v neziskovém sektoru nebo jej významně podporují. Vyhlášení ankety tak reaguje na rostoucí zájem veřejnosti i dárců o činnost neziskových organizací.

Anketa svou podstatou cílí na vytvoření komplexního přehledu o fungování a kvalitách organizací působících v neziskovém sektoru a zároveň přibližuje silné individuální příběhy z tohoto prostředí široké veřejnosti. Samotné nominace na Osobnost pak představují ty nejlepší příklady dobročinných pracovníků.

Žijí kolem nás, nenápadní, pracovití. Anketa Osobnost NNO JMK chce ocenit a zviditelnit občany, kteří v nestátních neziskových organizacích dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale mnohdy se i nad rámec svých povinností aktivně podílejí na veřejném životě. A právě tyto lidi chceme ocenit za jejich úsilí,“ uvedla koordinátorka projektu Zdeňka Veselá důvody vyhlášení ankety.

Osobnost neziskového sektoru mohou nominovat členové neziskových organizací, ve kterých působí, jejich klienti či kdokoliv z řad široké veřejnosti, kdo si činnosti nominovaného váží. Nominace probíhá od 4. května 2015 do 31. července 2015 prostřednictvím elektronického formuláře. Slavnostní udělení cen se uskuteční 22. října v prostorách rektorátu VUT v Brně. Více informací lze nalézt na facebookových stránkách či webové adrese osobnostnnojmk.cz

Tisková zpráva

Štítky nezisková organizace, anketa, Jihomoravský kraj, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anketa Osobnost – tvář člověka ocení pracovníky  jihomoravských neziskových organizací  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.