Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekDnes, 18:30
Brněnský burgerový fenomén Burger Inn otevírá svou čtvrtou pobočku, tentokrát přímo v srdci Mendlova náměstí. A jak už je u téhle party zvykem, nejde o žádný tuctový fastfood. Tady se jede na plnou chuť, pořádnou porci a nekompromisní kvalitu.
Burger Inn vznikl z jednoduché myšlenky: dělat burgery, které mají koule. Žádné polotovary, žádné ošizené suroviny. Vyzrálé hovězí z farmy Škodovi, exkluzivní a inovativní omáčky, prémiové sýry a pořádná (vlastní) slanina – to jsou základní stavební kameny každé burgerové bomby, kterou si u nich dáš.
Za několik let si podnik vydobyl jméno nejen na brněnské scéně, ale i na platformě Wolt, kde dvakrát po sobě vyhrál soutěž o nejlepší burger v republice.
Nejnovější pobočka na Mendlově náměstí je trochu jiná – ale přesně v duchu Burger Innu. Stylový lodní kontejner, přímo u točny šaliny, nabízí rychlé občerstvení bez kompromisů.
Aktuálně se jede v tzv. soft opening režimu, kde se testuje, co všechno tahle plechová kuchyně zvládne. Kvalita a chuť zůstávají 100 %, ladí se jen šíře nabídky. A podle prvních reakcí? Lidi si to dávají rádi i pod deštníkem.
Pokud se ti nechce běhat ven, máš to jednoduché. Burger Inn má vlastní aplikaci a web www.burger-inn.cz, kde si všechno objednáš za lepší ceny než na běžných donáškách.
A pokud náhodou nejedeš na burgery? Zkus Chicken Inn na Svoboďáku. Specializovaná pobočka zaměřená na smažené kuře, wrapy, bowls a další radosti, které tě donutí zapomenout na diety.
Roste počet poboček a roste i hlad – nejen zákazníků, ale i týmu. Burger Inn i Chicken Inn aktuálně hledají nové kolegy na HPP. Jestli ti nevadí trochu horka, miluješ dobré jídlo a zvládneš fungovat bez fňukání, napiš jim.
Chceš nám něco sdělit?Napiš nám