Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kompletní průvodce, jak si užít dokonalý pobyt v Hotelu Petrovy kameny

PR článek

Pokud plánujete nezapomenutelnou dovolenou v jedinečném prostředí Jeseníků, Hotel Petrovy kameny je pro vás ideálním místem. V tomto článku vám poradíme, jak maximálně využít svůj čas a zažít vše, co tento úžasný hotel a jeho okolí nabízí. Připravte se na relaxaci, dobrodružství a zážitky, které vás naplní energií a radostí.

Objevte krásu Jeseníků

Svůj pobyt začněte objevováním krásné přírody Jeseníků. Vydejte se na výlet na Praděd, nejvyšší vrchol regionu, a užijte si panoramatické výhledy a čerstvý horský vzduch. Okolí hotelu je protkáno turistickými stezkami různých obtížností, takže si na své přijdou jak milovníci krátkých procházek, tak ti, kteří hledají náročné túry.

Relaxace v Lesních lázních

Po dni stráveném na čerstvém vzduchu je vířivka nebo sauna tím pravým místem pro odpočinek. Navštivte naše Lesní lázně, kde můžete relaxovat ve vířivce nebo se zchladit v ochlazovacím bazénu po sauně. Tento wellness zážitek vám pomůže zregenerovat tělo i mysl a připraví vás na další den plný dobrodružství.

Gastronomické zážitky

Naše hotelová restaurace nabízí široký výběr jídel z čerstvých lokálních surovin. Ráno vás čeká bohatá bufetová snídaně, která vám dodá energii na celý den. Na oběd nebo večeři si můžete vychutnat lahodná jídla s výhledem na Petrovy kameny. Naše pivo Pilsner Urquell, oceněné Hvězdou sládků, je dokonalým doplňkem k vašemu jídlu.

Nezapomeňte také navštívit horský panoramatický altán, ideální místo pro odpočinek po túře s nádherným výhledem. Zde si můžete vychutnat grilované speciality a pokrmy z udírny, relaxovat na lehátkách s koktejlem v ruce a užít si sluneční paprsky.

Ubytování ve výjimečné nadmořské výšce

Hotel se nachází ve výšce 1335 m n. m., což z něj činí jeden z nejvýše položených hotelů v České republice. Díky této výšce a čistému horskému vzduchu, který je považován za nejčistší v zemi, je hotel ideálním místem pro regeneraci i aktivní dovolenou.

Usínat budete v nově zrekonstruovaných pokojích s nádhernými výhledy na lesy CHKO Jeseníky. 

Sportovní aktivity a dobrodružství

Hotel Petrovy kameny je skvělým místem pro sportovní nadšence. Vyzkoušejte sjezd na koloběžkách z Pradědu, půjčte si elektrokolo a prozkoumejte okolní cyklostezky. V zimě se můžete těšit na lyžování, běžkování, skialpinismus a další zimní radovánky. Pokud chcete mít jistotu sněhu během vaší zimní dovolené, jste na správném místě. Hotel nabízí také plně vybavené fitness centrum, které je pro všechny hosty zdarma, takže se můžete udržovat ve formě i na cestách.

Užijte si každé roční období

Každé roční období má své kouzlo. V zimě si užijete romantické chvíle u krbu, na podzim obdivujete zbarvené listí stromů, na jaře se těšíte z rozkvétajících květin a v létě využijete příjemné teploty pro venkovní aktivity. Každá sezóna přináší jedinečné zážitky a příležitosti pro objevování.

Firemní akce a svatby

Plánujete firemní akci? Hotel nabízí moderní konferenční prostory s kapacitou až 300 osob a profesionální AV techniku. Prostory ideální pro školení, sportovní akce, teambuilding či romantické svatby. Nabízí také nevšední teambuildingové aktivity, jako je setkání s členy Horské služby, sjezd na koloběžkách nebo setkání s ochránci přírody.

Vánoční a silvestrovské pobyty

Během vánočního a silvestrovského období hotel nabízí speciální pobytové balíčky. Hosté si mohou vychutnat tradiční štědrovečerní menu, vánoční výzdobu a slavnostní atmosféru. Na Silvestra je připravena slavnostní večeře s hudebním doprovodem. Tento pobyt je ideální volbou pro ty, kteří chtějí strávit sváteční dny v klidu a pohodlí horského prostředí.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kompletní průvodce, jak si užít dokonalý pobyt v Hotelu Petrovy kameny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.