Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zdravý restart: Jak se snadno dostat zpět do formy s krabičkami FitKitchen

PR článek

Léto je obdobím dovolených, grilování a chvílemi s rodinou a přáteli. S tím často souvisí nepravidelné stravování a prohřešky, které mnozí z nás chtějí na podzim napravit. Jak se ale vrátit zpět do zdravých návyků, aniž by to bylo časově náročné? Jednoduchou a účinnou cestou může být krabičková strava FitKitchen.

Je důležité se zaměřit na vyváženou stravu bohatou na bílkoviny a vlákninu. FitKitchen nabízí pestré a chutné pokrmy, které vám pomohou vrátit se ke zdravějšímu životnímu stylu. Každé jídlo je nutričními specialisty sestaveno tak, aby obsahovalo všechny potřebné živiny a optimální množství kalorií pro vaše individuální potřeby

„Jídla jsou připravována profesionálními kuchaři z čerstvých a kvalitních surovin. Chceme, aby krabičkování bylo pro naše zákazníky opravdovým gurmánským zážitkem. Náš jídelníček obsahuje pokrmy ze všech světových kuchyní, takže můžete ochutnat i spoustu nového. Zároveň se snažíme vařit i sezonní jídla podle dostupné zeleniny či ovoce,” vysvětluje Václav Kužílek, Chief Marketing Officer společnosti FitKitchen. 

Nespornou výhodou krabičkování také je, že se nemusíte starat o nákupy, plánování ani přípravu jídel – vše je připraveno a doručeno přímo k vám. To ocení především ti, kteří mají po prázdninách nabitý pracovní program a nechtějí trávit čas v kuchyni.

„Často se lidé domnívají, že je tento způsob stravování finančně náročnější než tradiční vaření. Avšak realita je často jiná. Týdenní krabičková dieta začíná na 2 650 korunách, pokud vezmeme v úvahu nákup zdravých a kvalitních surovin pro jednotlivce na celý týden, rozdíl ve výdajích není markantní,” dodává Václav Kužílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravý restart: Jak se snadno dostat zpět do formy s krabičkami FitKitchen  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.