Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ViPark: V Brně roste moderní komerční areál pro úspěšné podnikání, prodej prostorů v plném proudu

PR článek

Výstavba moderního komerčního areálu ViPark, situovaného v jižní části Brna na ul. Vinohradská u městského okruhu, úspěšně pokračuje. Tento atraktivní projekt, který nabízí skladové, obchodní a výrobní haly, přitahuje stále větší pozornost podnikatelů a investorů. S každým dokončeným úsekem roste zájem o dostupné prostory, které rychle mizí z nabídky.

ViPark, umístěný na strategickém místě s vynikající dopravní dostupností, se stává významným centrem pro podnikání. Areál se nachází v blízkosti hlavních dopravních tepen a zároveň je u areálu zastávka městské hromadné dopravy, což zajišťuje snadný přístup pro klienty, zaměstnance i nákladní dopravu. Blízkost dálnic a dalších klíčových komunikací navíc umožňuje rychlé spojení s centrem Brna i s dalšími důležitými městy.

ViPark nabízí moderní prostory, které jsou navrženy s ohledem na potřeby dnešního podnikání. Zájemci mohou prostory, které se skládají z administrativní a halové části využít pro skladování, distribuční centrum, lehkou výrobu nebo jako obchodní haly se showroomy pro různé typy obchodů, od prodejen dětského zboží, sportovních potřeb, nábytku, zahradního zboží, elektroniky až třeba pro prodej motorek. Díky této flexibilitě se ViPark stává ideálním místem pro podnikání v různých odvětvích, přičemž každý prostor lze přizpůsobit specifickým potřebám daného oboru. Navíc, aby byl zajištěn maximální užitek z prostor, ViPark umožňuje úpravu a rozšíření užitné plochy jednotlivých hal pomocí vestavby. Budovy jsou navrženy jako velmi úsporné splňující standardy energetické skupiny B, což přispívá k efektivnímu provozu a minimalizaci nákladů.

S pokračující výstavbou a rostoucím zájmem by si zájemci měli pospíšit, pokud chtějí získat vlastní prostory v tomto lukrativním areálu. "ViPark Brno je jedinečnou příležitostí pro firmy hledající strategickou polohu a moderní prostory. Očekáváme, že zbývající prostory budou brzy vyprodány," uvedl zástupce realitní kanceláře.

ViPark kromě své atraktivní lokality nabízí i možnost přizpůsobení prostor dle požadavků zájemce. Brno jako druhé největší město v České republice navíc poskytuje stabilní a rostoucí trh s komerčními nemovitostmi, což z ViParku činí bezpečnou a výhodnou investici.

Podnikatelé a investoři by tedy neměli váhat a měli by využít této příležitosti, než budou všechny prostory prodány. Zájemci o podrobnější informace mohou navštívit webové stránky projektu vipark.cz nebo kontaktovat výhradního prodejce společnost REAL SPEKTRUM, a.s.

ViPark Brno se stává místem, kde může vaše podnikání růst a prosperovat. Nepropásněte svou šanci být součástí tohoto rozvíjejícího se projektu.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, výstavba, podnikání, komerční boxy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

běžte už do háje , ve středu města je takových haldy

Sobota, 7. září 2024, 12:13Odpovědět

Jaroslav Šálovský

Jo, vono je těch poloprázdnejch komerčních areálů ve štatlu málo....

Sobota, 7. září 2024, 08:39Odpovědět

ViPark: V Brně roste moderní komerční areál pro úspěšné podnikání, prodej prostorů v plném proudu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.