Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Koloběžkář v Brně omdlel a spadl do křoví. Z něj ho po několika hodinách dostali strážníci

Na tísňovou linku 156 se v úterý večer dovolal muž, který zněl velmi beznadějně. Strážníkům popsal, že omdlel při jízdě na koloběžce, spadl do křoví a když se probral, byla už tma a nebyl schopný se v hustém porostu zorientovat. Když muž hledal cestu z houští již několik hodin, strážníci mu vyrazili na pomoc.

Muže, který několik hodin hledal cestu ven z houští, zcela pohltila panika, že se z křoví nikdy nedostane.

„S téměř vybitým telefonem ale naštěstí vytočil linku 156 a vylíčil strážníkům svoji situaci. Přiznal, že ho už po několika hodinách ve tmě v křoví mezi trny zachvátila bezmoc,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Muž se dispečerovi operačního střediska městské policie snažil z křoví popsat alespoň zhruba svou polohu. „Do lokality proto vyrazily hned dvě hlídky městské policie, které se nelehkého úkoly zhostily velice dobře. Jednačtyřicetiletého muže se jim totiž podařilo v hustém porostu najít. Místo toho, aby se vracel směrem k cestě, mířil na opačnou stranu, hlouběji do houští,“ uvedla mluvčí.

I když muž nebyl zraněný, strážníci mu opakovaně nabízeli lékařské vyšetření, které však muž odmítal. „Ještě než se s ním rozloučili, ujistili se, že dojde v pořádku na nedalekou zastávku a znovu mu doporučili, aby vyhledal lékaře,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Lime

Štítky koloběžka, křoví, strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koloběžkář v Brně omdlel a spadl do křoví. Z něj ho po několika hodinách dostali strážníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.