Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Muž se v Brně hádal s taxikářem o desetikorunu. Museli zasáhnout strážníci

Brněnští strážníci si sobotu v noci v Srbské ulici všimli hádky dvou mužů. Když od sebe strážníci oba muže oddělili, aby nedošlo k fyzickému napadení, zjistili, že hádka probíhala mezi dvaatřicetiletým taxikářem a jeho osmačtyřicetiletým klientem. Ti se hádali o desetikorunu.

Oba muži se do konfliktu dostali ve chvíli, kdy řidič vracel zákazníkovi drobné a jedna mince prý čtyřicátníkovi vypadla z dlaně. Od taxikáře chtěl údajně peníze znovu a po jeho odmítnutí prý vystoupil a začal kopat do dveří škodovky. Strážníci na karoserii opravdu objevili drobnou promáčklinu a přibližně deseticentimetrovou rýhu,popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Kromě poškození auta strážníci objevili i příčinu sporu. Desetikoruna ležela na jednom ze sedadel. Taxikář i klient se shodli na tom, že mince patří klientovi.

Škoda na autě by neměla přesáhnout deset tisíc korun, a tak strážníci případ předali do správního řízení pro podezření z majetkového přestupku a přestupku proti občanskému soužití,uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky doprava, spor, taxikář, klient, strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Víte, kdo se takhle nejvíc hádá o malou částku? MILIONÁŘI A HLADONI - KDO MÁ VÍC, NEMÁ DOSTAT NIC!!!! JENOM CHUDÁK SE UMÍ ROZDĚLIT!!!!

Úterý, 13. srpna 2024, 11:25Odpovědět

Muž se v Brně hádal s taxikářem o desetikorunu. Museli zasáhnout strážníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.