Počasí dnes32 °C, zítra33 °C
Čtvrtek 15. srpna 2024  |  Svátek má Hana
Bez reklam

Rodině se třemi dětmi na Znojemsku shořel domov. Charita uspořádala sbírku

Jihomoravští hasiči zasahovali ve středu večer u požáru rodinného domu v Pavlicích na Znojemsku. Událost se obešla bez zranění, o střechu and hlavou ale přišla rodina se třemi dětmi. Oblastní charita vyhlásila sbírku na pomoc.

Rodině se třemi dětmi shořel v Pavlicích ve středu večer dům. Všichni členové vyvázli bez zranění, jejich domov ale utrpěl vážné škody a musí projít kompletní opravou. Oblastní charita Znojmo proto vyhlásila pro rodinu sbírku.

„Ve spolupráci se starostou obce, který je v kontaktu s rodinou, vyhlašujeme finanční pomoc rodině. Prosíme, pokud můžete, přispějte na obnovu bydlení této rodiny,“ uvedli zaměstnanci charity na sociální síti Facebook.  

Na Znojemsku vzplanul rodinný dům. Hasiči museli kvůli ustavení techniky uzavřít silnici

Jihomoravští hasiči zasahovali dnes večer u požáru rodinného domu v Pavlicích na Znojemsku. Požár dostali pod kontrolu a kolem půl deváté večer obnovili dopravu na silnici, která musela být kvůli ustavení techniky uzavřená. Událost se obešla bez...

Hasiči k likvidaci požáru nasadili šest vodních proudů. Kvůli ustavení techniky také museli na několik desítek minut uzavřít silnici před domem. Požár dostali pod kontrolu zhruba za půl hodiny.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky HZS JMK, hasiči, požár, dům, silnice, charita, sbírka, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodině se třemi dětmi na Znojemsku shořel domov. Charita uspořádala sbírku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.