Počasí dnes34 °C, zítra22 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Muž z Prahy se na záchodě v Brně bouchl do hlavy. Mám dobrého právníka, tvrdil strážníkům

Velice nevšední případ vyjížděli ve středu večer řešit strážníci na jednu z brněnských čerpacích stanic. Muž z Prahy je na místo zavolal, protože se na toaletě udeřil do hlavy a obsluze benzinky byly jeho připomínky úplně jedno. Muž vzal na vědomí, že strážníci událost zaevidovali pro případ pozdějšího soudního sporu, a podotkl, že má dobrého právníka.

Linku brněnské městské policie ve středu večer vytočil muž z Prahy, který strážníkům popsal, že navštívil toaletu na jedné z brněnských čerpacích stanic a při opouštění místnosti se udeřil do hlavy. Strážníkům vysvětlil, že nebyl spokojený s tím, že obsluha benzinky byly jeho připomínky lhostejné.

Když muži strážník telefonicky vysvětlil, že jde o občanskoprávní spor, do kterých městská policie nezasahuje, muž zdůraznil, že si vrazil tyč do hlavy a je zraněný. Operátor tedy poslal na místo jednu z hlídek, která se pohybovala v okolí.

Když strážníci přijeli na místo, působil muž rozrušeně. Když mu strážníci řekli, že žádné zranění nevidí, rozhrnul si mladý Pražan vlasy a ukázal jim bouli na hlavě. Příjezd zdravotníků však nežádal.

Vzhledem k tomu, že na benzinku přišel pěšky z nedalekého ubytování, neměl u sebe doklady, ti si jeho totožnost ověřili pomocí tabletu.

„Šli se potom společně s ním podívat na pánskou toaletu, kde jim ukázal zařízení na zavírání dveří, jemuž se kvůli své vyšší postavě údajně nedokázal vyhnout. Strážníci ho upozornili, že obsluha je ochotná se domluvit a kovové rameno mechanismu označit. Pro všechny případy prostor zaznamenali na kameru. Třicátník kvitoval, že je událost evidovaná pro případ pozdějšího soudního sporu, a podotkl, že má dobrého právníka,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Muž z Prahy strážníky upozornil, že je po vypití tří panáků a piva mírně opilý. Při zkoušce nadýchal 0,9 promile alkoholu.

„Strážníci šestadvacetiletou prodavačku uklidnili, že případ rozhodně nevedou jako přestupek a že přijeli pouze zprostředkovat domluvu, aby předešli možnému konfliktu. Muž byl v závěru rozhovoru očividně klidnější a po jeho odchodu i strážníci čerpací stanici opustili,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Veřejná zeleň města Brna

Štítky záchod, hlava, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Pokorný

Borci z Práglu! Co dodat.

Sobota, 29. června 2024, 07:39Odpovědět

Muž z Prahy se na záchodě v Brně bouchl do hlavy. Mám dobrého právníka, tvrdil strážníkům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.