Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand zavádí stejné vstupné pro všechny, lidé ušetří

PR článek

Aqualand Moravia startuje s posledním školním dnem naplno letní sezónu 2024. Tématem, které prolne celé letní prázdniny, bude sport. Do další letní sezóny vstupuje aquapark pod Pálavou s ceníkovou revolucí – a to s jednotnou vstupenkou pro všechny za 999 korun. Loni vyšla dospělého návštěvníka celodenní vstupenka na 1 149 korun. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Návštěvníci si mohou ulovit výhodné vstupenky na e-shopu aquaparku, a to od 699 korun.

Čtyřicet atrakcí čeká na návštěvníky Aqualandu Moravia pod Pálavou. Letní sezóna 2024 startuje v pátek 28. června a potrvá do 1. září. Hned 29. června se mohou návštěvníci těšit nejen na vše, co areál nabízí, ale i na vystoupení několika hudebních interpretů. Mezi atrakcemi zazní například hlas českého zpěváka známého pod pseudonymem Voxel, dorazí také Rodan, Lipo, Like-it či Jaroslav Oláh.

Do dalšího léta Aqualand Moravia vkročí s ceníkovou revolucí – jednotným vstupným pro všechny. „Rozhodli jsme se, že uděláme revoluční krok a zavedeme jednotnou vstupenku za 999 korun pro všechny. Pokud srovnáme hodnotu vstupenek z loňska, dospělého návštěvníka vyšla na 1 149 korun, to je úspora 150 korun na osobu, pokud dorazí dva dospělí návštěvníci, ušetří 300 korun. Pokud dorazí s jedním dítětem starším šesti let, ušetří sto korun. A to srovnáváme s cenami, které platily pro minulý rok, tedy bez zdražení, které je dnes na stole téměř všude. Výhodou tohoto kroku je také jednodušší orientace v ceníku. Ovšem musím vyzdvihnout, že návštěvníci si mohou pořídit nejvýhodnější vstupenky na našem e-shopu, kde je najdou už od 699 korun. Pak je úspora nejvýraznější,“ popisuje novinku ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký. Nově aquapark zavádí „after work“ vstup po 17. hodině, kdy je o polovinu levnější (499 korun). Tento vstup je ideální jako doplněk k dovoleným na jižní Moravě, třeba po výletě na kolech. Vstupenku s padesátiprocentní slevou mohou pro další návštěvu získat návštěvníci při odchodu z aquaparku. V novém ceníku jsou k dispozici i permanentky na 3 vstupy se slevou 33 % či 5 vstupů se slevou 50 %. 

Téma? Sport a rekordní Sraz maskotů pod Pálavou

Tématem sezóny 2024 je sportovní léto. „Sport je letos všude kolem nás, počínaje Mistrovstvím světa v biatlonu v Česku, hokejovým zlatým mistrovstvím, fotbalovým evropským šampionátem a olympijskými hrami v Paříži. Sport se u nás prolne do tematických animačních aktivit a odehrají se celoletní soutěže hned ve třech sportech – lukostřelbě, plavání a člunkovém běhu. Výsledky budeme průběžně zveřejňovat na našem webu, a to v dětské i dospělácké kategorii. Ti nejlepší se pak utkají v daných sportech ve velkém finále, které se bude konat poslední sobotu sezóny, tedy 31. srpna. Odměnou jim bude nejen medaile, ale těšit se mohou třeba na vstupenky k nám a další odměny,“ popisuje sportovní léto v Aqualandu Moravia marketingový manažer Tomáš Svoboda. Mezi tobogány se návštěvníci utkají také třeba v beach volejbalu nebo plážovém fotbalu.

Jedenácté narozeniny aquapark oslaví 3. srpna velkou show, při které chce dosáhnout rekordu. Pořádá totiž obří setkání všech maskotů na jednom místě. A to právě v aquaparku pod Pálavou. „Loni jsme si nadělili vlastního maskota – hravého tučňáka Edu.  A protože právě maskoti k sportování a fandění zkrátka patří, rozhodli jsme se uspořádat velký sraz těchto tvorů. Věříme, že se nám podaří trhnout rekord a dorazí co nejvíce maskotů z Česka a Slovenska,“ uvádí Petr Pavlacký. 

Hotel vedle aquaparku očekává plnou obsazenost 

Hotel Aqualand Inn, který je hned vedle aquaparku, hlásí oproti loňskému roku ještě vyšší zájem. V červnu, kdy ještě nebyla sezóna v plném proudu, byla obsazenost šedesát procent. Aktuálně je i pro oba letní měsíce více než půlka kapacity rezervována. „Očekáváme, že obsazenost v červenci i srpnu bude na sto procent. Hosté se mohou těšit na gastro speciality včetně venkovního grilování pod Pálavou. A chybět nebudou ani letní hotelové animace,“ doplňuje jednatelka hotelu Aqualand Inn Petra Hodorovská. Hotel navíc brzy otevře nový konferenční sál s kapacitou až 130 lidí. „Konferenční sál je ideální pro firemní večírky, konference, vzdělávací workshopy či jiné akce podobného typu. A bude speciální, protože v něm bude možné zažít degustace s cimbálovou muzikou, zážitkový gastro večer či stmelovací akce po náročném vzdělávacím workshopu. Zkrátka nabídne mnohem víc než jen plně vybavenou místnost pro prezentační účely. Samozřejmostí bude občerstvení, a to všeho druhu, ať už mezi ně budou patřit oblíbené coffee breaky, grilování či bohaté rauty,“ dodává Hodorovská. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Bilík

Tohle není článek, ale reklama. A navíc hloupá.

Úterý, 25. června 2024, 23:31Odpovědět

Aqualand zavádí stejné vstupné pro všechny, lidé ušetří  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.