Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Cizinec zůstal zamčený na striptýzu v Brně. Vymstil se mu dlouhý pobyt na záchodě

Dlouhý pobyt na záchodě se vymstil osmatřicetiletému cizinci, který zůstal uvězněný uvnitř provozovny striptýzu v centru Brna. Strážníkům, kteří ho přijeli vysvobodit, popsal, že se mu chtělo na záchod a objevil pouze tento podnik, který tedy těsně před zavíračkou z nouze navštívil. Jeho návštěva toalety však trvala příliš dlouho a když vyšel ven, objevil se v zamčeném striptýzovém klubu.

Perné sobotní ráno měl osmatřicetiletý cizinec, který potřeboval navštívit toaletu a podle svých slov nemohl najít jiný podnik než právě striptýzový bar v centru Brna. 

Na záchodě však strávil delší čas a když chtěl vyjít na ulici, zjistil, že klub je už zamčený a on je v něm navíc úplně sám.

Muž se proto rozhodl volat anglicky o pomoc. „Volání „help, help“ a tlučení do dveří slyšela v sobotu brzy ráno žena procházející pasáží v centru Brna. Obrátila se proto na městskou policii. Strážníci svědkyni vyhledali a žena jim řekla, že na provozovně jsou vylepená i telefonní čísla, ale po jejich vytočení se jí s nikým nepodařilo spojit,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Odpovědného pracovníka dokázalo kontaktovat až operační středisko, a tak strážníci mohli anglicky mluvícího muže ubezpečit, že pomoc už je na cestě.

„Dorazil společně s kolegyní, muže pustili ven a zkontrolovali, že v podniku není nic poškozeného a neztratily se žádné věci. Osmatřicetiletý muž se výmluvným gestem chytil za hýždě a vysvětlil, že těsně před zavírací dobou marně hledal toaletu a objevil jen tento podnik. Strážníci z dokladů ověřili jeho osobní údaje, a protože vše bylo v pořádku a v podniku nic špatného neprovedl, nechali cizince odejít,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ~Jen~ from Victoria BC, Canada, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Štítky striptýz, noční klub, cizinec, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec zůstal zamčený na striptýzu v Brně. Vymstil se mu dlouhý pobyt na záchodě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.