Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

V kohoutovickém aquaparku si Brňané v létě nezaplavou. Areál čeká rekonstrukce

Aquapark v brněnských Kohoutovicích se od 24. června veřejnosti zcela uzavře. Během dlouhodobě naplánované odstávky se dělníci pustí do kompletní opravy šaten, které poničila vadná izolace. Zmodernizují také tobogán. Jediný aquapark v Brně své brány znovu otevře se začátkem školního roku.

Brňané se v kohoutovickém aquaparku během letních prázdnin nevykoupu. Městská společnost Starez, jež areál provozuje, naplánovala na letní měsíce odstávku. Dělníci se pustí do opravy šaten i tobogánu. Právě v létě je podle mluvčí společnosti Michaely Dittrichové návštěvnost nejnižší, tudíž je to období k opravám nejvhodnější.

„Důvodem oprav je porušená hydroizolace ve sprchách a v prostorách šaten. Dochází tak k prosakování vody do okolních povrchů, zejména do příček, podlah a strojovny. Budou proto odstraněny původní obklady, dlažba, omítky a nahrazeny novými. Dále bude provedena sanace zdí, aplikována nová hydroizolace a vyměněny některé dveře a další vybavení jako zrcadlové stěny, odkládací police, fény, lavice nebo převlékací kabinky,“ informovala Dittrichová.

Současně se pracovníci pustí do modernizace tobogánu po celé jeho délce včetně všech bezpečnostních prvků. Opět v provozu by měl být aquapark se začátkem školního roku, tak aby mohla být zahájena povinná plavecká výuka dětí ze základních škol.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto STAREZ-SPORT

Štítky voda, aquapark, bazén, tobogán, oprava, rekonstrukce, modernizace, Aquapark Kohoutovice, Starez, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kohoutovickém aquaparku si Brňané v létě nezaplavou. Areál čeká rekonstrukce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.