Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Chceš se stát součástí našeho týmu? Drbna zakládá ostravskou redakci a hledá nové kolegy

Chceš novou výzvu a zároveň práci, která tě bude naplňovat? Vydavatelství TRIMA NEWS, které provozuje Drbny, stále hledá kolegy do týmu. Pokud máš zájem, pošli mi něco o sobě a určitě se ozvu.

Je nám jedno, jakého jsi vyznání a jestli máš víc titulů, než je písmen ve tvém jméně. Je nám jedno, jestli máš tetování, jezdíš do práce na skejtu, nebo naleštěným citrónem. Je nám jedno, jestli máš piercing v jazyku nebo psa, kterej slintá a prdí.

To, co nás zajímá, je, jak můžeš být užitečný, co umíš a jestli máš otevřenou hlavu. Do té ti nalejeme spoustu vědomostí, zkušeností a přidáme trochu životního elánu. Věříš Drbně a čteš nás? Ukaž, že na to máš a Drbna ti to vrátí.

Slibujeme, že tvůj den nebude začínat v okamžiku, kdy končí pracovní doba. Tvůj den a život začne už ráno s kolegama v týmu. Nehrajeme si na pracovní dobu od do, den si přizpůsobíš podle sebe. Chceme ale, abys Drbnou žil a vzal ji za svou. Nechceme, aby sis to přišel do kanceláře odsedět a pak zmizel.

Nejdůležitější je pro nás tvůj přístup k práci. Myslíš, že něco nejde nebo to ani nemá cenu zkoušet? Chceme, abys hledal a našel takovou cestu, po které se k cíli dostaneš.

Zaujali jsme tě?

Budeme rádi, když vyplníš formulář a my se ti ozveme. A pokud víš o někom, pro koho by tohle mohl být job snů, nezapomeň mu odkaz na text poslat.

Aktuálně hledáme kolegy na pozici redaktora pro Ostravskou Drbnu!

Pošli nám něco o sobě

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chceš se stát součástí našeho týmu? Drbna zakládá ostravskou redakci a hledá nové kolegy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.