Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Znojmo vyhlásilo nejhezčí vánoční výzdobu. Lidé do soutěže posílali domy i výlohy obchodů

Odborná porota hodnotila venkovní vánoční výzdobu domů, bytů i obchodů ve Znojmě. Město se rozhodlo ocenit ty, kteří díky vánoční výzdobě svého domu, bytu nebo podniku pomáhají vytvořit sváteční atmosféru města.

Odborná porota ve Znojmě opět vybírala z vánočně vyzdobených míst, jejich majitelé pomáhají vytvořit během Vánoc sváteční atmosféru. Porota nevybrala jen nejkrásněji ozdobený dům, ale i nejlépe vyzdobenou výlohu v městské památkové rezervaci a nejkrásnější stromeček v Obrokové ulici.

„Odborná porota hodnotila venkovní vánoční výzdobu domů a bytů ve městě Znojmě a v jeho městských částech. První místo za výzdobu svého domu získala Petra Braunerová z Hradiště. Druhé místo získala Věra Ambrozková z ulice Palackého a na třetím místě se umístila Petronela Hájková z ulice U Branky,“ popsala na webu města Znojma mluvčí Zuzana Komůrková a doplnila, že část soutěže o nejkrásnější vánoční výlohu v městské památkové rezervaci ovládla prodejna Mami Baby následovaná Bistrem Mikuláš, na třetím místě se umístil Fotop.

Zástupci Znojma nezapomněli ani na ocenění dětí za výzdobu stromečků v Obrokové ulici. „Nejkrásnější stromečky tentokrát patřily MŠ Dělnická a ZŠ Václavské náměstí – odloučené pracoviště Jubilejní park. Zvláštní cenu si zasloužily i děti ze skupiny Buďme v tom spolu (podpora dětí s autismem a jejich rodin). Za odměnu se mohou děti těšit na vyjížďku turistickým vláčkem,“ doplnila Komůrková.

Ohodnoť článek

Foto Znojmo

Štítky Vánoce, ocenění, výzdoba, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znojmo vyhlásilo nejhezčí vánoční výzdobu. Lidé do soutěže posílali domy i výlohy obchodů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.