Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brno iD překonává rekordy a vylepšuje služby. Láká na vstupenky, vouchery i vánoční akci

PR článek

Vstupenky do divadla, šalinkartu nebo zvýhodněné rodinné pasy. To je jen krátký výčet služeb, které lidé v Brně seženou z pohodlí domova přes Brno iD. E-shop navíc vývojáři neustále vylepšují a rozšiřují nabídku, aby byla pro více než půl milionů uživatelů co nejatraktivnější. Třeba před Vánocemi na Brňany čeká akce o hodnotné ceny.

Za zvířaty, hvězdami nebo sportem 

E-shop městských služeb Brno iD využívá více než půl milionu lidí. Návštěvníci platformy, jež obsahuje patnáct volitelných „modulů“, si obstarají jednoduše širokou škálu služeb. Nakoupí například šalinkartu, lístky do hvězdárny, zoologické i divadla, založí osobní účet do systému rezidentního parkování, zaplatí poplatek za odpad nebo nově zažádají o rodičovské vouchery, které pro změnu umožňují rodičům získat peníze na aktivity dětí. 

V novém modulu Rodičovské vouchery  je možné přes Brno iD žádat o dar 4 000 kreditů, které lze využít k zaplacení části ceny volnočasových aktivit pro děti a mládež u zapojených organizací. Aktuálně lze do konce roku pouze žádat město Brno o přidělení kreditů, s tím, že uplatnit slevy je možné až od nového roku. 

E-shop v novém kabátě 

E-shop zaznamenal nejen milník v podobě počtu uživatelů, kterých je aktuálně přes 520 tisíc, ale také se oblékl do nového kabátu. Vývojáři představili zcela nový design. Ten má vést k větší přehlednosti i interaktivnosti. Uživatelé ocení snadnější uspořádání ikon, přidání nových funkcí i ovladatelnost na mobilu. Díky jednoduchému, ale funkčnímu designu se na stránce rychle zorientuje každý a z dlaždic jednotlivých modulů si vybere oblast, kterou potřebuje řešit. 

Vánoční akce o hodnotné ceny 

Pro plně ověřené uživatele služby má město Brno vánoční překvapení. Před svátky totiž spustilo tradiční akci o atraktivní ceny. K získání hodnotného dárku navíc nevede složitá cesta.

„Uživatelé mohou vyhrát dárky ryze brněnské. Jedná se o poukazy na šalinkarty, sportovní služby od společnosti Starez-Sport nebo vstupenky na Hvězdárnu a planetárium Brno. Zapojit se je jednoduché – stačí kliknout na Vánoční akci přímo na webu a vybrat si cenu, která vás láká,“ lákají organizátoři. 

Do akce je možné se zapojit do neděle 17. prosince. Ve středu 20. prosince 2023 pak budou vylosováni šťastlivci, kteří následně budou informováni a obdrží e-mailem dárkový poukaz na získanou výhru.

Brno iD je e-shop městských služeb. Funguje v české i anglické mutaci 365 dní v roce, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. V nabídce integruje vybrané služby magistrátu města Brna, městských společností a příspěvkových organizací města Brna. Provoz e-shopu byl spuštěn byl na konci roku 2016. E-shop Brno iD financuje statutární město Brno. Provoz a rozvoj e-shopu Brno iD zajišťuje na základě pokynů statutárního města Brna městská společnost Technické sítě Brno a.s.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Brno iD, Služby, Sportování, Vánoce, Magistrát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno iD překonává rekordy a vylepšuje služby. Láká na vstupenky, vouchery i vánoční akci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.