Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovická firma VOLF kancelářské potřeby oslavila dvě významná výročí

PR článek

VOLF kancelářské potřeby slaví 33 let od založení a 25 let značky CONCORDE. Nový katalog na sezonu 2024/2025 přinesl inovace v oblasti školních, kancelářských a kreativních potřeb. Firma potvrzuje významnou pozici na trhu a závazek poskytovat prvotřídní produkty a služby.

Dne 19.10.2023 se v kongresovém hotelu Clarion v Českých Budějovicích konala výjimečná událost – Konference společnosti VOLF kancelářské potřeby. Firma měla hned dvojí důvod k oslavě: 33. výročí od založení firmy a 25 let od registrace privátní značky CONCORDE. Událost se stala středem pozornosti nejen pro firmu VOLF, ale i pro celý trh školních a kancelářských potřeb.

Na akci se sešlo přibližně 150 obchodních partnerů z České a Slovenské republiky, což jasně ukazuje na sílu a důvěru, kterou firma VOLF získala během svého působení na trhu.

Nový katalog pro sezonu 2024/ 2025

Vrcholem akce bylo představení nového produktového katalogu značky CONCORDE pro sezonu 2024/ 2025. Katalog je plný novinek, představujících široký sortiment školních, kancelářských a kreativních potřeb. Zákazníci byli při prezentaci katalogu a novinek nadšeni z kvality a rozmanitosti nabídky, kterou firma VOLF přinesla.

„Jsme hrdí na to, že můžeme představit náš nový katalog, který reflektuje naši dlouholetou zkušenost a nasazení v oboru. Věříme, že naše produkty přispějí k efektivitě a radosti ve všech kancelářích, domácnostech a školách,“ uvedl Ing. Miloslav Volf, jednatel společnosti, při představení katalogu.

V podvečerních hodinách byl nový katalog slavnostně pokřtěn hercem a moderátorem Petrem Rychlým.

Bohatý program a zábava

Po oficiální části konference následoval bohatý program plný hudebních vystoupení, který dodal události nezapomenutelný charakter. Účastníci měli možnost si užít nejen profesionální prezentace novinek, ale také si odpočinout a užít si společného času s kolegy a obchodními partnery.

„Bylo skvělé vidět, jak se všichni baví a sdílejí své zkušenosti a názory. Naše konference nebyla pouze o obchodních jednáních, ale také o budování silných vztahů a propojení naší komunity,“ dodal Ing. Martin Babka, obchodní ředitel společnosti.

Celkově lze říci, že konference VOLF kancelářské potřeby byla nejen oslavou úspěchů minulých let, ale také zároveň pohledem do budoucnosti plné inovací a spolupráce. Firma VOLF potvrzuje svou významnou pozici na trhu a slibuje svým zákazníkům nadále poskytovat prvotřídní produkty a služby.

Více o firmě VOLF a jejich produktech naleznete na webových stránkách.
 

Ohodnoť článek

Štítky volf, výročí, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovická firma VOLF kancelářské potřeby oslavila dvě významná výročí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.